logo

Тези животинки ще привлекат щастие в дома ви и ще го защитят от беди и неприятности

Тези животинки ще привлекат щастие в дома ви и ще го защитят от беди и неприятности

Те са в състояние да прочистят жилището от негативната енергия и спомагат значително за създаването на благоприятна атмосфера в него

Почти всяко семейство си има домашен любимец.

Експертите отдавна са забелязали, че домашните любимци носят радост и щастие на стопаните си. С това обаче ползите им далеч не свършват! Те са в състояние да прочистят дома от негативната енергия и спомагат значително за създаването на благоприятна атмосфера в него. 

Животните са способни да хармонизират аурата на собственика си, да влияят на неговото благосъстояние и да му помагат при решаването на трудни житейски ситуации. Те не само присъстват в живота ни, но активно му влияят, отнемайки потоците от негативна енергия и лекувайки биополето ни със своята енергия.

Три храни, които са смъртоносни за кучетата и котките

За да се случи това обаче, има едно задължително условие: членовете на семейството трябва да ги обичат и да се грижат за тях по правилния начин, осигурявайки им най-добрите условия. Само в този случай законът за обмен на енергия ще работи. Т.е. колкото дадеш, толкова и ще получиш! 

Как кучетата, котките, птиците и другите домашни любимци защитават къщата от негативи и привличат щастие? 

Кучето е единственото същество, което дарява човека с безусловна любов просто заради това, което е. Привързвайки се към стопанина си и останалите членовете на семейството, то е готово да защити както тях, така и дома им от недоброжелатели, понякога дори с цената на собствения си живот.

Появявайки се в къщата, кучето се превръща в източник на положителна енергия заради силното си биополе, носи радост и укрепва отношенията между членовете на семейството. Неслучайно в съвременната медицина има направление като канистерапия - лечение и рехабилитация с помощта на кучета. 

Ако кучето е по-привързано към собственика си, то котката е привързана предимно към дома си. Разбира се, котките обичат хората, с които живеят, и създават емоционална връзка с тях, но къщата за тях е място на благополучие и комфорт.

Бързо изхвърлете тези растения, могат да убият домашния ви любимец!

Котките притежават рядката способност да усещат влиянието на всяка отрицателна енергия и да защитават жизненото си пространство от зли сили. Те са надежден барометър, сигнализиращ за негативна енергия в къщата. Случва се да заобикалят някое място или да изсъскат човека, който е донесъл лошата енергия. 

Ако предпочитате птиците, е добре да знаете, че ги наричат информационни и енергийни потоци. Смята се, че те хармонизират околното пространство, трансформирайки отрицателната енергия в положителна.

Лекарите отдавна са забелязали, че хората, склонни към промени в настроението и депресия, в компанията на пернати стават много по-спокойни и по-уверени в себе си, разсейват се от лошите мисли и се зареждат с позитивна енергия.

Активното поведение и пеенето на птиците формира у тях оптимистично възприемане на заобикалящата ги действителност.

Древното източно изкуство Фън шуй препоръчва отглеждането на гризачи - хамстер, морско свинче или декоративен плъх, у дома с цел хармонизиране на околното пространство. Това е особено препоръчително за несигурни хора, страдащи от фобии и депресия.

Лекари разкриха какво ще се случи със здравето ни, ако спим с домашния си любимец

Тези малки същества носят огромен заряд от положителна енергия, помагат да се успокоите и разсеете. Те оказват положителен ефект върху настроението и вътрешното състояние на всички членове на семейството и надеждно защитават къщата от негативи.

Рибките също зареждат дома с положителна енергия, дават усещане за спокойствие, комфорт и благополучие. На Изток вярват, че аквариумът с рибки е генератор на жива енергия, който носи благополучие и просперитет в къщата. 

Костенурката е символ на Вселената, мъдростта и дълголетието. Такъв домашен любимец в къщата балансира потоците и освобождава жилището от негативност.

Костенурките се считат за въплъщение на две енергии - Ин и Ян, които носят мощна енергийна подкрепа на всички членове на семейството. Благодарение на такъв домашен любимец всичките ви дела ще се движат нагоре. И още нещо - костенурките се считат за парични талисмани, които могат да разширят финансовия поток и да избавят стопаните си от бедност. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anonimen

anonimen 12.12.2022 5:30

verno moga li da ti pomarkam aaaaaaaamrrrrrrr polojitelno razbira se