Това е най-опасният час от денонощието, принадлежи на Дявола!

Това е най-опасният час от денонощието, принадлежи на Дявола!

По това време хората обикновено сънуват кошмари, а тези, които се събуждат, рискуват да станат свидетели и дори участници в някакви мистични събития

Денонощието има 24 часа, но не всеки знае, че един час от него принадлежи изцяло на Дявола.

Това е времето между 3 и 4 часа сутринта, през което е важно да обърнете внимание на повтарящите се тенденции.

Часът на Дявола или времето на вещиците, както е другото му наименование, е известен от древни времена. Нашите предци са смятали, че между 3 и 4 часа сутринта всички зли духове се активизират, вещиците тръгват на лов, хора изчезват и се случват странни неща.

По това време хората обикновено сънуват кошмари, а тези, които се събуждат, рискуват да станат свидетели и дори участници в някакви мистични събития, да се сблъскат с необясними явления и да си навлекат неприятности. 

Тези символи ще защитят дома и семейството ви от зли сили

Ако рядко се будите по това време и после заспивате бързо, без да ставате от леглото, нищо лошо няма да ви се случи. Ако обаче се будите често по това време, дълго не можете да заспите и някаква неизвестна сила ви кара да стане от леглото и да започнете да се разхождате, трябва да сте нащрек!

С часа на Дявола са свързани много поверия. Това време се сравнява с петък, 13-ти, тъй като активността на тъмните сили тогава е много по-висока.

Магьосниците и вещиците, които извършват тайните си обреди на гробищата, обикновено правят това между 3 и 4 часа сутринта. Смята се, че да си там по това време, означава да попаднеш под влиянието на тъмните сили.

Лош знак е и ако се събудите в 3:33 часа сутринта. Това число е половината от числото на Дявола 666 и може да означава, че нечистият се опитва да покори душата ви. Ако не предприемете нищо и се опитате да заспите веднага, няма страшно. Опасно е, ако опитате сам да се свържете с него. 

Какво не трябва да правите в часа на Дявола?

По това време е препоръчително да спите спокойно в леглото си, за да не привлечете лоша енергия и тъмните сили в живота си.

Червеният конец е най-силният амулет! Ето как да го носите правилно!

Нежелателно е точно тогава да напускате дома си или обратното - да се връщате вкъщи. В случай на принудително забавяне е по-добре да изчакате до сутринта.

В никакъв случай не трябва да се разхождате по пустите улици, в паркове, край реката и на гробищата.

Не трябва да изричате лоша дума за никого, да проклинате или да пожелавате зло, не бива да гледате на карти или да извършвате други подобни ритуали. 

Смята се, че в часа на Дявола домашните духове също проявяват повишена активност, защитавайки къщата от зли сили. Ето защо, ако чуете шумолене, почукване и други странни звуци, не се тревожете, а мислено им благодарете за защитата. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anonimen

anonimen 09.02.2023 19:44

sto ne si go nacukas pisatelu da do radna na jenkati vav dyavollskata zabradenna put pilyavvvvvvv smotan nyavolite ste vieeee

666

666 10.02.2023 4:09

jayte mi putkata v 3.33 4asa

Ерш

Ерш 10.02.2023 10:04

Мацка дай адрес и ще ти хапна котенцето и в 4:44 сутринта.