logo

Вещицата на Путин: 4 опасни знака алармират, че смъртта чука на вратата

Вещицата на Путин: 4 опасни знака алармират, че смъртта чука на вратата

По думите на Альона Полин, Вселената изпраща сигнали на човек, който може да умре в  близко бъдеще, но той не ги забелязва заради страха

Повечето хора не вярват в езотеризма и допускат грешка. Колкото и да не им се вярва, Вселената ни защитава, изпращайки ни предупредителни сигнали.

Такива знаци виждат и хората, които са застрашени от скорошна смърт, твърди прочутата руска потомствена вещица Альона Полин, която преди години проведе специален обред за благоденствие на Русия и прокле всички врагове на президента Владимир Путин.

По думите й, в програмата на всеки човек е заложен страх от смъртта и това е напълно нормално.

Астролог посочи признаците, които алармират, че смъртта чука на вратата

"Ако го нямаше този страх, хората щяха да се държат неадекватно, нямаше да има граница между живота и смъртта. И непрекъснато щяхме да наблюдаваме следната картина: променил е решението си да живее - отива някъде и си направи нещо лошо. Но в 99,9% от хората този страх все още го има", казва тя.

Вселената изпраща сигнали на човек, който може да умре в близко бъдеще, но "получателят", по правило, не ги забелязва, игнорира ги и ги отрича заради страха от смъртта. Неговото семейство обаче може да ги види.

Какви са признаците за предстоящата смърт?

Ясен знак, че старицата с косата съвсем скоро ще дойде, е изравняването на лицето. Изравняването на дясната и лявата страна, заради което лицето става абсолютно симетрично, се нарича маска на смъртта.

"Самият човек няма как да го забележи, но хората около него със сигурност ще го видят", казва Альона Полин. 

Учени разкриха какво чувства човек след смъртта

В сънищата може да започнат да ви се явяват починали близки. Това също е знак, че смъртта е някъде наблизо. Особено внимателни трябва да бъдат онези, които сънуват как мъртвецът ги вика при себе си.

Ако връзките на обувките на човек се развържат при посещение на гроба на роднина, има повод да бъде внимателен, тъй като това също е знак, че има риск от скорошна смърт. 

Студените тръпки по гърба също са сигнал за приближаващ край.

"Започвате да усещате студения дъх на смъртта. В същото време се сещате, че ви трябва време, за да направите всичко: да се обадите на този, с когото отдавна сте искали да се свържете, да простите на хората, които са ви обидили, да върнете дълга си, да завършите всичко започнато...", отбелязва вещицата. 

Вещица разкри защо хората умират внезапно на рождения си ден или месец преди него

За да избегнете нещастния случай, трябва да сте внимателни с тези знаци от Вселената, най-вече месец преди и месец след рождения си ден. Това е изключително критичен период, подчертава тя.

"По внимателните хора могат да забележат, когато посещават гробище, че при много мъртъвци датата на раждане е близо до тази на смъртта", казва още Полин. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Тая не е жива

Тая не е жива 11.11.2022 7:50

Тотални глупости и свободни съчинения, да плаши раята!

Фантомас

Фантомас 11.11.2022 16:05

Някои неща са верни9например за датата на смъртта и за студените тръпки.Чувала съм го от мои роднини,които починаха.

***

*** 11.11.2022 20:16

Верно е .

Вейдъра

Вейдъра 12.11.2022 12:55

Извинявам се, но след като починаха ли го чухте?