logo

Хороскоп за май по датата на раждане

Хороскоп за май по датата на раждане

Това е чудесна възможност да проверите какво ще ви се случи

Жизненият цикъл на планетата е 9 година. Всяка година има свои собствени характеристики. Началото на цикълът е времето за нови постижения, средата е пътят към развитие и успех, а краят точният период за изпълнение на задачите. 

Тези зодии са ангели храните, ще ви пазят до гроб

Въз основа на тези знания може да направите точна нумерологична прогноза, която ще се отнася за всички аспекти или за една от областите на живота ви - лични отношения, пари, работа, образование. 

Формулата за изчисляване за нейното декодиране през май месец 2022 година е споделена от астроложката Анаел. 

Най-тревожните знаци на Зодиака


За да направите прогноза за май първо трябва да изчислите личната година на конкретен човек. За да го сторите, трябва да добавите числата от деня и месеца на раждане, а след това да добавите 2022 г.

Например рожденият ден за човека, за когото се прави прогноза е 9 юни. Събираме: 9+6+20+2+2=21=2+1= 3 (опростяваме до едноцифрено). За този човек 2022 г. е третата година в планетарния цикъл. Сега нека разгледаме какви възможности се откриват през този период и върху какво трябва да работим.

Бягайте от тези 3 зодии, ще съсипят живота ви


Ако личният ви номер е едно

Май ще ви донесе хармония и ще донесе хармония и баланс между лични отношения и кариера. Ако работите в сферата на услугите, време е за нови проекти. За да постигнете успех, кажете на близките си за това, което  правите, а те ще ви помогнат да се почувствате по-уверени. Не избягвайте отговорността.

Ако личното ви число е две

Май ще изисква от вас да се доверявате повече на интуицията си. Време е да планирате почивката си и да останете насаме със себе си. Направете проучване, за да разберете себе си, анализирайте работата си. Изучавайте това, което ви се случва и взимайте уроците си. 

Ако личното ви число е три

През май, благодарение на креативността ви, ще постигнете големи успехи в раб отата си. Проекти от миналата година ще започнат да дават плодове. Ако подхождате към всичко с оптимизъм и самочувствие, можете да видите нови перспективи за бизнеса. Подходящ период за популяризиране на целите.

Положителното отношение към живота ще ви отвори много врати.

Ако личното ви число е четири

Май месец е за завършване и освобождаване. Ако сте работили усилено напоследък, то е време да си починете. Отпуснете се и се погрижете внимателно за здравето си. Ще бъде добре да подредите дома си.

Ако личното ви число е пет

Май ще бележи напредък в живота ви. Може да популяризирате бизнеса си или личната си марка. Лесно ще реализирате новите си идеи и ще увеличите печалбите си. Човек трябва да е решителен. Чувствайте се свободни да създавате нови запознанства. Внесете романтика в семейните отношения.

Ако личната ви година е шест

През май месец трябва да се вслушате в интуицията си. Добре е да изчакате нещата в живота ви да укрепнат. Добре е да се вслушвате в себе си пи решаването на конфликти. Бъдете търпеливи с близките си, тактични и възприемчиви.

Ако личното ви число е седем

Май месец е страхотен период за творчество и себеизразяване. Можете да си починете, да се отдадете на разговори и нови запознанства. Тук ще имате склонност към себе познаване и задълбочаване във вашия вътрешен свят. Трябва да внимавате, прекалената самокритика няма да ви се отрази добре. Правете тихи неща, отидете на мероприятие, което ви е интересно, например рисуване или спорт.

Ако личното ви число е осем

През май е време да се посветите на работата си. Проблемите трябва да се вземат на сериозно. Бъдете гъвкави и потърсете други начини. Не е подходящо време за почивка. Ще трябва да покажете максимално концентрация. Ако имате проблеми със самодисциплината, ще бъде трудно.

Ако личната ви година е девет

Май месец е време на нестабилност и промяна. Ще се разкъсвате между желанието да завършите стари неща и да започнете нови проекти. Не бързайте. Помислете за перспективите, които ще ви се отворят. Избягвайте импулсивните решения. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Жана

Жана 30.04.2022 3:08

На мен ми излиза числото 12...дата на раждане 19, месец май ...И какво излиза 19+5+20+2+2=48, опростявам 4+8 и става 12...пак ли трябва да опростявам?

Gag

Gag 30.04.2022 14:02

19+5+2+0+2+2 Просто са сбъркали като са написали 20 2+0 Ако изчислиш примера се получава 39 а не 21

Мариана

Мариана 03.05.2022 9:07

Двуцифрените числа се редуцират! Като сте го сметнали "12" = 1+2 = 3, търсете се в "3-ката"! Благодаря! Весел ден!