За нищо на света не правете тези неща на сватбата си! Поверие гласи, че...

За нищо на света не правете тези неща на сватбата си! Поверие гласи, че...

Има неща, които могат съществено да повлияят на бъдещия ви съвместен живот и затова е добре да сте запознати с тях отрано

Сватбата е едно от най-важните събития в живота и всяко момиче мечтае този тържествен ден да мине по най-перфектния начин.  

Има неща, които могат съществено да повлияят на бъдещия ви съвместен живот и затова е добре да сте запознати с тях отрано. Съществуват ред сватбени поверия, които не спират да губят своята значимост и актуалност. Дори най-големите скептици взимат под внимание част от суеверията, за които днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем.  

Ако искате бракът ви да е здрав и щастлив, е добре да се вслушате в част от тях. Нашите предци са го правили и са се радвали на дълъг и щастлив семеен живот. 

Започваме с брачните халки. Те трябва да се дават само на малко дете. Желателно е венчалните пръстени да са еднакви и гладки, за да може новото семейство да бъде щастливо. Когато си слагате пръстените, е добре по ръцете си да нямате други украшения, защото това може да се отрази отрицателно на енергийния обмен. 

Предстои ви да сключите брак? Дори не подозирате какво огромно влияние оказва датата на сватбата върху съвместното ви бъдеще

Има някои лоши поверия, свързани със сватбата. Ако пръстенът падне на земята - ще има развод. Ако по време на сватбата на булката й падне воала, съпругът й може да умре. Счупено токче пък означава много проблеми в семейния живот. 

Не е добре да сключвате брак във високосна година, както и на датата 13-и. Бабите и дядовците ни са смятали, че е най-добре сватбената церемония да е преди обед. 

20 сватбени рокли, най-модни през 2019 г., от които спира дъхът (СНИМКИ)

За да бъде семейството богато, младоженката не трябва да изпуска булчинския си букет. За да бъде бракът щастлив за цял живот, младоженецът трябва да пренесе изгората си през мост. Новото семейство ще е богато, ако съпрузите седят на пейка, покрита с кожа.

10 от най-разпространените грешки, които може да допуснете, докато организирате сватбата си

По време на тържеството някой не трябва да застава между младоженците. За кумове трябва да избирате само хора, които все още не са създали свое семейство. Разведените кумове са гаранция за бърз провал на брака.

За да укрепите брака си, в първата брачна нощ под възглавницата на булката трябва да има огледало. Добре е да се уверите, че между калъфките на двете възглавници има контакт (краищата им се докосват). Това гарантира разбирателство между младите. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай