Предстои ви да сключите брак? Дори не подозирате какво огромно влияние оказва датата на сватбата върху съвместното ви бъдеще

Предстои ви да сключите брак? Дори не подозирате какво огромно влияние оказва датата на сватбата върху съвместното ви бъдеще

Бракът е една от най-важните крачки, които човек прави в живота си. Може би и затова преди да се решим на нея, в главата ни бушуват куп въпроси, на които е доста трудно да си отговорим. 

Има хора, които се доверяват на безброй тестове с надеждата, че ще успеят да получат отговори на това, което не им дава мира. Но те отнемат много време. 

Хороскопът, който днес ще ви предложим, ще ви отнеме само няколко минутки, а като резултат най-сетне ще получите отговор на най-важните въпроси, които не спират да ви измъчват - какъв ще е животът ви, след като се ожените и какво семейство ще създадете.  

Защото със сигурност не подозираte, че отношенията в семейното гнездо зависят от положението на звездите в деня на сватбата ви. Намерете своята и разберете какво бъдеще ви очаква! 

Сватба в знака на Овен  (20.03–19.04)

Педи брака: отношенията ви са се развивали с голяма скорост. Докато се обърнете, и сте се озовала пред олтара. 

След сватбата: връзката ви са много импулсивна, затова и няма как да избегнете мащабните семейни битки. 

Възможни проблеми: най-големият проблем във вашата двойка е нежеланието да правите компромиси. Понякога сте прекалено праволинейни, което ви прави раздразнителни и агресивни. 

Съвет: научете се да изразходвате цялата си агресия и раздразнителност в леглото. Това е най-добрият начин да свалите напрежението за дълго време!

Сватба в знака на Телец (19.04–20.05)

Преди брака: от самото начало на връзката ви внимателно изучавате силните и слабите си страни, както и финансовото си положение.

След брака: и двамата искате спокоен живот и отнасяте с трепет един към друг, което прави отношенията ви много красиви. 

Възможни проблеми: нерешителността е единственият проблем на такива двойки. Преодолейте я и във вашия дом ще цари само спокойствие и любов. 

Съвет: когато казвате, че обичате партньора си, задължително трябва да подкрепите думите си с действие. 

Сватба в знака на Близнаци (20.05–21.06)

Преди брака: запознанството ви е започнало непринудено - с удачна шега или фраза. За кратко време сте успели да обсъдите множество важни за вас теми. 

След брака: общуването помежду ви, което на пръв поглед изглежда повърхностно, всъщност е много задълбочено и сериозно. 

Възможни проблеми: романтиката в подобни отношения изчезва много бързо и се превръща в спомен. 

Съвет: преди всичко трябва да станете добри приятели, а след това любовници. Няма да е лошо и да си намерите общо хоби или да си помагате в работата. 

Сватба в знака на Рак (21.06–22.07)

Преди сватбата: веднага сте се почувствали сродни души и двамата сте искали спокойни старини.

След сватбата: привличането между вас е толкова силно, че просто си четете мислите. 

Възможни проблеми: вкусовете, хобитата и желанията ви са толкова сходни, че понякога се плашите от това. 

Съвет: не търсете под вола теле и не се страхувайте, а просто се наслаждавайте на живота!

Сватба в знака на Лъв: (22.07–22.08)

Преди сватбата: имали сте истински главозамайващ роман.И не сте имали никакви съмнения, че сте срещнала човека на мечтите си. 

След сватбата: отношенията ви са не само романтични, но и интелектуални. Връзката ви се отличава с истинска преданост и дълбока откровеност. В спалнята ви цари страст и не се страхувате смело да говорите за желанията си. 

Възможни проблеми: много е важно да не се преструвате, че сте влюбена. Трябва да закрепите истинските си искрени чувства с едно дете. 

Съвет: за да не разочаровате партньора си, постарайте се да не му налагате волята си.

Сватба в знака на Дева: (22.08–22.09)

Преди брака: до партньора си се чувствате защитена. И за двама ви е важна стабилността и увереността. 

След сватбата: имате отлична възможност да създадете образцово семейство. В брака не летите в облаците, а сте стъпили здраво на земята. И двамата сте много верни и предани, затова и връзката ви не е застрашена от грозни сцени на ревност. Страстта при вас не е най-важното и гледате на секса като изпълнение на съпружеските си задължения. 

Възможни проблеми: ако не спрете да разказвате на партньора си в подробности за всяка секунда от деня си, рискувате отношенията ви много бързо да станат скучни. 

Сватба в знака на Везни: (22.09–23.10)

Преди брака: харесали сте се, защото вкусовете ви практически съвпадат. Във връзката ви всичко е построено върху равенството. 

След брака: винаги се стремите да бъдете на висота. Ще посещавате доста често различни важни мероприятия. И двамата се интересувате много от другите, но не винаги зад този интерес се крият искрени подбуди. 

Отношенията ви са чувствени и емоционални. Често правите комплименти на партньора си, а той не спира да се стреми да ви изненадва. 

Възможни проблеми: ако и двамата не се научите да правите компромиси, ви чакат доста сложни ситуации. 

Съвет: проявявайте тактичност и не правете скандали. Постарайте се да запазите имиджа на семейството си при всички обстоятелства. 

Сватба в знака на Скорпион: (23.10–21.11)

Преди сватбата: привлечени сте един към друг като с магнит. Връзката ви е обвита в мистерия и е нажежена до краен предел.

След сватбата: всеки ден ще ви чака ново приключение. Сякаш играете спектакъл за двама и в него има всичко: нежност, изпепеляваща страст и безумна ревност. Ще запомните този брак дълго време.

Страстта, която изпитвате, няма граници. Любовта за вас е някакъв мистичен ритуал, който трябва да се провежда всеки ден. 

Възможни проблеми: рано или късно тези бурни отношения ще започнат да ви тежат и ще ви се прииска да се освободите от оковите.  

Съвет: ако искате бракът да продължи вечно, запасете се с търпение. Бъдете готови да получите от партньора си всичко, само не и спокойствие и комфорт. 

Сватба в знака на Стрелец: (21.11–21.12)

Преди сватбата: познанството ви бързо е прераснало в приятен романс. И двамата получавате огромно удоволствие от отношенията си.  

След сватбата: продължавате да пътешествате, да разширявате границите на кръгозора си, да се учите и да учите. И това ще продължи завинаги.

В леглото всеки път измисляте нещо ново. А главен атрибут на любовното ви тайнство са ароматните свещи и листенца от рози, разпилени по цялата спалня. 

Възможни проблеми: много е важно още от самото начало да определите границите на свободата си. Идеалният ви съюз може да бъде разрушен от любовен триъгълник. 

Съвет: правете си семейни вечеринки, ходете на гости и пътувайте колкото се може по-често. Само яркият и наситен с емоции живот ще позволи на брака ви да бъде дълъг и щастлив. 

Сватба в знака на Козирог: (21.12–20.01)

Преди сватбата: взирали сте се един в друг дълго време, преди да се решите на брак.

След сватбата: и двамата прекрасно знаете какво искате от живота и от човека до себе си. Въпросите, които касаят съвместното ви бъдеще, са получили отговор много по-рано. Разкривате се един пред друг и дори си позволявате екстравагантни постъпки. Нощите ви са изпълнение с истинска нежност и грижа за партньора. 

Възможни проблеми: само 100-процентовата увереност в отношенията ще позволи на съюза ви да продължи вечно. Никога не лъжете партньора си!

Съвет: не предавайте интересите си и винаги следвайте начертания курс. 

Сватба в знака Водолей: (20.01–19.02)

Преди брака: връзката ви е започнала неочаквано и оригинално. И двамата сте независими и свободолюбиви и това ви обединява много силно. Но преди да стигнете до олтара, опитайте просто да поживеете малко заедно.

След сватбата: дружбата в семейството ви стои на първо място. Постоянно отмаряте с приятели, заедно мечтаете за бъдещето и във всичко намирате особени символи и знаци. 

В леглото не успявате да реализирате голяма част от идеите си заради скованост. Постарайте се да се избавите от нея!

Възможни проблеми: и двамата сте склонни да се идеализирате и често ви се налага да не бъдете себе си, за да не разочаровате човека до себе си. 

Съвет: отнасяйте се с внимание към идеите на другия. 

Сватба в знака на Риби: (19.02–20.03)

Преди сватбата: някога сте нарисували образа на идеалния за вас партньор. С този илюзорен образ сте  започнала да се срещате. Постарайте се да не се разочаровате в чувствата си.

След сватбата: разбирате се с половин дума и бдите с голяма нежност един над друг. Ако той е направил неправилна стъпка, вие винаги му давате втори шанс, за да поправи грешката си. 

В никакъв случай не критикувайте партньора си по интимни въпроси. И двамата обичате ласките и нежните целувки. 

Възможни проблеми:  бракът ви е една огромна илюзия. Ако ви харесва страданието - ще страдате вечно. Ако решите да обичате вечно - така и ще бъде!

Съвет: от време на време оставайте сами, за да може партньорът ви да започне да ви липсва. 

Надяваме се, че сме успели да ви помогнем да определите "правилната" дата за сватбата си. А ако тя вече е отминала - да разберете в какво направление трябва да развивате отношенията си. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай