logo

За нищо на света не правете това пред огледалото, за да не съсипете живота си!

За нищо на света не правете това пред огледалото, за да не съсипете живота си!

Открай време се смята, че този предмет притежава магически качества, които носят както полза, така и много вреди

Хората винаги са се отнасяли към огледалата с особено внимание и страх. Открай време се смята, че те притежават магически качества, които носят както полза, така и много вреди.

Някои твърдят, че огледалото е предмет, който съхранява информация за всички хора, които някога са се оглеждали в него.

От jenata.blitz.bg вече сме ви разказвали къде е най-добре да поставите огледалото, за да привлечете късмета в дома си, както и на кои места е по-добре да няма огледала

Днес ще споделим с вас какви неща не трябва да правите пред огледалото, за да не си навлечете неприятности.

Добре е да не се оглеждате вечер, особено през нощта. През този период огледалото се превръща в истински портал, който свързва нашия свят със света на духовете. От този портал могат да премине  както злото, така и човешките души.

Най-опасното време е между полунощ и три сутринта.

5 прости начина да защитите дома си от бедствия и негативна енергия

Не бива да сте гневни, когато сте пред огледалото. Експертите не препоръчват също и да говорите глупости и лоши неща за себе си, както и да изтъквате недостатъците си пред огледало.

В никакъв случай не трябва да си спомняте за страданията и нещастията, защото само ще засилите злото.

Когато се погледнете, трябва да се похвалите, да подчертаете своите достойнства. Това ще ви спести куп неприятности.

Яденето пред огледалото е строго забранено. Според старо поверие, така човек изяжда здравето, интелекта и красотата си.

За нищо на света не гледайте тези цветя в дома си! Те носят негативна енергия и са в състояние да прогонят всеки мъж (СНИМКИ)

Не е добре да заставате пред огледалото с малко дете на ръце. Биополето му все още не е силно развито и не разполага с нужната защита срещу негативното влияние на света.

Нашите баби са вярвали, че децата са най-уязвими до 5-месечна възраст и са се опитвали да ги предпазят от всякакъв вид огледални повърхности, затова и старателно са ги покривали с плътни тъкани.  

Не трябва да заставате пред огледалото и в моменти на слабост и тъга. Ако вашите страдания и сълзи са отразени там, обитателите на оня свят ще имат възможност да използват вашите слабости. В моменти на депресия силната отрицателна енергия излиза от човека и може да се използва срещу него.

Съществува поверие, че не трябва няколко души едновременно да се оглеждат в едно и също огледало, защото лошите мисли на един от тях могат да причинят много вреди на другите. 

7 прости стъпки, с които да изчистиш дома си от негативна енергия

Особено опасни са напуканите и счупени огледала, защото когато човек се гледа едновременно в няколко отражения, енергията му започва да се разделя на няколко части.

Такава вещ е изключително опасна защото може да ви окаже много негативно влияние. А мнозина дори са вярвали, че огледалата нямат нужда дори от декоративни орнаменти и шарки.

Ако ваша снимка се отразява в огледалото, се появява коридор, през който можете да черпите жизненост и в същото време някои лоши неща да излязат през него. 

Забележите ли някой от тези признаци - урочасали са ви!

Огледало на входната врата може да донесе негативна енергия в дома ви. Най-добре е да го разположите на стената срещу нея.

По време на съществуването си старинните огледала са "видели" стотици лица от различни епохи. Те са много красиви, но и страшно опасни и е по-добре да избягвате контакт с тях.

Ако болен човек види отражението си в огледалото, заболяването му само ще се засили и лечебният процес ще се забави. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

Коментирай