5 прости начина да защитите дома си от бедствия и негативна енергия

5 прости начина да защитите дома си от бедствия и негативна енергия

Много е важно пространството около нас да съответства на вътрешните ни вибрации

Без съмнение, за всеки човек домът е най-прекрасното място на света. И сме готови на всичко, за да защитим своята малка крепост от недоброжелателни хора и негативна енергия.

Енергията е навсякъде около вас. Тя присъства във всяка клетка на тялото ни, в храната, която сме яли на закуска, в хората, които срещаме на път за работа и дори в стените на дома ни. За да поддържаме хармонията и баланса в живота си, е необходимо потокът от енергия в нас и около нас да протича безпрепятствено. Нещо повече, много е важно пространството около нас, включително хората, с които постоянно се сблъскваме, да съответстват на вътрешните ни вибрации.

За съжаление, в живота има ситуации, в които се срещаме със зли хора, които могат да ни пожелаят нещо лошо. В случай, че и вие сте попаднали в такава ситуация, трябва да сте подготвени, че ще се наложи да защитите дома си и отново да върнете положителната енергия в него. Преди обаче да предприемете стъпки в тази насока, трябва да знаете как да разпознаете отрицателната енергия.  

Тези символи ще защитят дома и семейството ви от зли сили

Ако постоянно се карате с близките си, забелязала сте липсата на топлина и разбиране, здравните проблеми се появяват без видима или разбираема причина, сънят ви се е влошил, изпитвате необяснима загуба на тегло, вече не ви се иска да се връщат у дома след работа и постоянно си търсите причина да излезете навън, а домашните ви любимци се държат странно и необяснимо, значи, че домът ви определено се нуждае от пречистване. Можете да идентифицирате отрицателна енергия във вашия дом и с помощта на църковна свещ. Запалете я и ако изгори с черен дим, наистина ще трябва да предприемете стъпки за прочистване на къщата си.

А сега от jenata.blitz.bg ще ви предложим пет наистина работещи метода, които ще ви помогнат да защитите жилището си от бедствия и негативни сили. 

Кристали и скъпоценни камъни

Един добър начин да се предпазите от негативната енергия са скъпоценните камъни.

9 растения, с които ще привлечете пари, любов и благоденствие в дома си!

Най-подходящи за тази цел са смарагда, ахата и оникса. Тези камъни трябва да се поставят в спалнята, до леглото или на друго място, където прекарвате най-много време със семейството си. Например, можете да ги поставите в кухнята, на перваза на прозореца или дори на масата за хранене. След известно време ще забележите колко ефективен е този прост метод. 

Светена вода

За да изчистите къщата си от негативната енергия, можете да използвате и светена вода. Добавете малко сол и черен пипер във водата, която сте взела от църквата, разбъркайте добре, след което напръскайте прага, прозорците и всички врати в дома си. Също така, когато прекрачвате прага на дома си, е добре да не се обръщате назад и да не говорите.

Амулет

За да изчистите и защитете къщата от тъмните сили, можете да използвате амулет, който лесно да направите със собствените си ръце. За него ще са ви необходими червена вълнена нишка и игла, лист хартия, ножици, мастило, парче кожа и любимото ви ароматно масло. Изрежете от хартията три квадратчета с размери 5 на 5 см. и с мастилото нарисувайте пентаграм върху всяко един от тях. Когато пентаграмът изсъхне, го намажете с ароматното масло. След това свържете трите квадрата с помощта на червената нишка.

Тези 8 неща пазят дома ви от злини и лош късмет!

Направете малка чантичка от парчето кожа и поставете хартиените квадратчета в нея. Сложете амулета на тайно място в дома си, за което само вие ще знаете. Ако искате да сте още по-защитена срещу отрицателната енергия, си направете още един такъв амулет и го носете винаги със себе си! 

Огледало 

Чували сме много за това, че огледалата имат отрицателна енергия, че са като портали към паралелен свят и са способни да натрупват отрицателна енергия. Въпреки това, правилното им използване може да ги превърне в мощен защитник на дома ви от негативи и зли сили. 

Моментално изхвърлете от дома си тези 7 неща, носят безпаричие, нещастие и болести!

Всичко, от което се нуждаете, са две еднакви малки кръгли огледалца. Сложете ги заедно с огледалната повърхност навън. След това ги завържете с кожен колан. Поставете този амулет на стената, така че да не се виждат. Това е едно от най-мощните средства, които ще ви помогнат да пречистите жилището си.  

Метла

Метлата може да служи не само като средство за почистване. Всяка от вас може да си направи от нея силен амулет, който да защити дома й от лоши очи и негативна енергия. 

Веднага изхвърлете тази гадост от дома си! Тя привлича бедност, разруха и смърт!

На първо място е необходимо да си купите нова метла, да я поставите до стената, а до нея да запалите бяла свещ. Вземете в ръката си зелена нишка и изречете следното заклинание: "Ти си моят амулет, който ще избави дома ми от всички недостатъци и ще го изчисти от бедствия и отрицателна енергия". След това завържете няколко клончета на метлата със зелената нишка, която сте държала в ръката си и поставете метлата пред входната врата.

Тези прости методи наистина помагат да прочистите дома си и да предотвратите навлизането на негативната енергия. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

milena

milena 26.05.2019 0:05

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz