logo

Зеленият конец е мощен талисман! Ето как да го носите правилно

Зеленият конец е мощен талисман! Ето как да го носите правилно

Този цвят нишка е надарена с не по-малко специални сили

Най-разпространеният талисман за защита от зли сили е червеният конец. Без значение дали е вълнен, или памучен, хората смятат, че той ще ги дари със здраве, късмет и ще ги предпази от неприятности. 

Оказва се обаче, че зеленият конец е надарен с не по-малко специални сили. 

Амулетите с конец имат много древна история. Славяните често са украсявали телата си с нишки, възли и други подобни неща. Връзвали са ги около врата, глезените, китките, кръста или главите си.

Мъдреците са знаели специални заклинания, които трябва да бъдат прочетени при създаването на такъв талисман.

Любовна магия с червен конец

Смята се, че човекът, който връзва зелената нишка на лявата си ръка, ще получи защита. А ако носи такъв конец на дясната, в живота му ще се появят повече материални облаги. 

Освен това, лявата ръка отговаря за интуицията и за различните творчески способности. Дясната в комбинация със зелено означава сила, пробуждане, пречистване и обновяване.

Зелената нишка позволява на притежателя си да изтърпи неприятностите и да се предпази от недоброжелатели. Такъв талисман улеснява преживяването на големи промени в живота, приспособяването към ново място на пребиваване, работа или учене.

Освен това помага да се развият качества като самоконтрол, толерантност и предприемчивост.

Всички нюанси на зеленото са еднакво добри. Това е естествен цвят, който се свързва с живота, растежа и обновяването.

Червеният конец е най-силният амулет! Ето как да го носите правилно!

Обикновено от такъв талисман се нуждаят хора, които трябва да стабилизират финансовото си състояние, да защитят спестяванията си от измамници и мошеници. Той е нужен и на онези, които често сключват сделки и водят преговори.

Освен това зелената нишка помага да се възстановите от дълго и сериозно заболяване и предпазва от нови болести. 

С помощта на светлозелен конец ще вдъхнете романтика и нежност на връзката си. Маслиновозеленият ще помогне за разрешаване на конфликти и важни въпроси, при които се сблъскват различни интереси. 

Яркозеленият цвят придава енергичност, умствена сила и вдъхновение. Изумруденозеленият предпазва от зли очи и уроки, помага за преживяването на трудни промени, по време на които човек е особено уязвим.

Всяка жена трябва да има този талисман в чантата си

Тюркоазеният нюанс пък ще ви накара да повярвате в силите си и ще ви дари с постоянство и упоритост.

В зависимост от зодиакалния знак, под който сте родени, е добре да добавите към зеления си талисман и други цветове. На представителите на зодиите Телец и Везни им е достатъчен само зеленият конец.   Овените и Скорпионите се нуждаят от допълнителен червен цвят. 

На Стрелеца и Рибите им трябва и син нюанс. Най-добре е Близнаците да допълнят зелената нишка с кафяв и черен нюанс. Раците се нуждаят от сребрист цвят. Лъвовете е добре да прибавят жълто, а Водолеите - сиво. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай