logo

Бягайте далеч от мъжете, които носят тези 3 имена!

Бягайте далеч от мъжете, които носят тези 3 имена!

За тях семейството изобщо не е на първо място

Името наистина определя човека. Мнозина казват дори, че то може да предначертае съдбата му.

Говорейки за имена, то от jenata.blitz.bg държим да припомним, че преди време ви разкрихме как се казват жените, които са обречени да бъдат богати.

Други пък жени с конкретни имена се оказаха истински красавици, които пленяват всеки.

Но да поговорим за мъжете. Преди време от jenata.blitz.bg ви дадохме списък с имената на мъжете под чехъл.

Сега обаче от jenata.blitz.bg попаднахме на друга интересна статистика. Според нея за мъжете, които носят три конкретни имена, семейството изобщо не е не първи план.

Ето и топ три на мъжките имена, за чийто представители семейната идилия не е приоритет:

Александър
Александър е противоречив и сложен човек. Трудно му е да спазва общоприетите ценности и правила. Лесно изгражда кариера и осъществява най-амбициозните си планове, като по този начин изтласква семейството на заден план. 

В търсене на своите идеали той може да бъде женен няколко пъти. Често Александър се пренася в миналото, припомняйки си пропуснатите възможности и предимства.

Владимир
Комуникацията със собственика на това име сама по себе си е сложен процес. Владимир е много затворена и егоцентрична личност, която мисли само себе си. 

Притежателят на това име е уязвим, което му позволява да бъде обиден лесно и дълго време да избягва този, които го е „наранил“. Избраните, които Владимир прави, са изключително трудни да се разберат от околните, тъй като са взети от силно нарцистичен и самонадеян човек, за когото семейството и семейният уют изобщо не са приоритет.

Иван
Иван е бизнесмен! Той знае как да печели пари. Той прави пари буквално от въздуха, така че почти не му остава време за семейството си. 

Иван има различни ценности и приоритети. Изключително трудно е някоя жена да се ожени за собственика на това име, тъй като тези мъже се опитват да избегнат брака всячески. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!