logo

Студентка се влюби в 53-г. професор, откри го в мрежата и... СНИМКИ

Студентка се влюби в 53-г. професор, откри го в мрежата и... СНИМКИ

Университетът е мястото, което ни събра, но аз никога не съм бил негова студентка, подчертава 26-г. жена

26-годишна студентка се влюби от пръв поглед в професор по философия, който е с 27 години по-възрастен от нея, и се омъжи за него, пише Metro.

За първи път Мариам Трела срещнала 53-годишния Гжегож Трела през 2017 г. в университета в Морогоро (Танзания). По това време той се местел от единия  корпус на учебното заведение в друг.

"Първоначално си помислих, че е духовник, защото другите европейци бяха лектори мисионери", казва тя.

Младата жена говори за тази среща като за любов от пръв поглед. Скоро тя открила професора в социалната мрежа и го добавила като приятел. Двамата започнали да си пишат и в един момент преподавателят й предложил да се срещнат.

18-г. се влюби в 40-г. господин, а 2 години по-късно...

"Когато разбра, че съм в Морогоро, предложи да се срещнем лично, за да се запознаем. Университетът е мястото, което ни събра, но аз никога не съм бил негова студентка и не сме имали академични отношения", подчертава Мариам.

Влюбените казват, че по време на срещата са осъзнали и почувствали, че са създадени един за друг и разликата във възрастта няма никакво значение. Година по-късно се оженили, а няколко месеца след сватбата на бял свят се появил първородният им син, когото околните често бъркат с внук на Гжегож.

24-г. медсестра се омъжи за старец, а сега отчаяно иска да... СНИМКИ

"Вероятно хората, когато видят цялото ни семейство, си мислят, че сме майка, син и дядо. И когато разберат, че съм негова съпруга, мнозина, особено мъжете, започват да му завиждат, че има млада и привлекателна жена и подозират, че съм златотърсачка и съм с него заради парите.

Смешно е, защото той дори не е богат", казва Мариам.

Тя признава, че със съпруга си имат много различия, но това им помага да научават нови неща един за друг.

Млада жена се омъжи за чичко и разкри най-голямата си мъка

"Има доста разлики между нас като пол, възраст, религия, култура, политика, житейски опит. Но с годините се учим един от друг и това може би е най-завладяващото нещо в нашата връзка. Продължаваме да се преоткриваме.

Обичам го, той ме обича и се грижи за мен и двамата държим много на сина си. Любовта ни среща трудности – най-вече културни различия, но ние ги преодоляваме, като търпеливо се учим един от друг", казва в заключение младата жена. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!