logo

30-г. африканец предложи брак на 60-г. американка, тя го помисли за луд, а после... СНИМКИ

30-г. африканец предложи брак на 60-г. американка, тя го помисли за луд, а после... СНИМКИ

Дебора се запознала със Сайтоти по време на пътешествие в Танзания през октомври 2017 г.

60-годишна американка замина за Африка и се омъжи за член на африканското племе масаи, който е наполовина по-млад от нея, съобщава The Mirror.

Дебора от Сакраменто, Калифорния, се запознала с бъдещия си съпруг - 30-годишния Сайтоти Бабу, по време на пътешествие в Танзания през октомври 2017 г.

Млада блондинка си взе за мъж 52-г. чичко и шокира с признание ВИДЕО

Американката и 30-годишната й дъщеря се разхождали по плажа в Занзибар, когато се сблъскали с двама масаи, които им предложил сувенири. Единият от тях бил Сайтоти. 

"Нямахме пари в себе си, но ги попитах дали мога да се снимам с тях, защото никога не бях срещала масаи", спомня си жената.

Сайтоти се съгласил, а после я помолил да му изпрати снимката. След като се сдобил с телефонния й номер, започнал да й пише.  

Двамата се сближили на разходка по плажа на следващата вечер, но Дебора не очаквала това да продължи повече заради разликата във възрастта. 

Въпреки това Сайтоти я последвал до следващата й дестинация в Танзания и бил много разстроен, когато две седмици по-късно тя трябвало да се прибере в Калифорния.

25-г. мъж се ожени за баба със 17 внуци и поиска от нея да... ВИДЕО

Бъдещите съпрузи продължили да общуват, а след известно време африканецът й казал, че иска да се ожени за нея.

"Мислех, че е луд. Но децата и семейството ми казаха, че не трябва да се тревожа за разликата в годините, тъй като съм сама от дълго време и заслужавам да бъда щастлива", споделя тя. 

Дебора не чакала дълго, стегнала си багажа и заминала за Танзания, за да каже "да" на младия си любими. Сватбената им церемония според обичаите на масаите се състояла през 2018 г., а през юли тази година двамата сключили официален брак. 

Сега Дебора носи името Нашипай, дадено й от семейството на съпруга й, и живее на хиляди километри от родината си - в семеен комплекс в Танзания, наречен бома.

69-г. американец се ожени за 27-г. хубавица от Филипините и ето какво му се случи СНИМКИ

"Животът тук, в Танзания, е много различен, но аз съм щастлива. Хората питат дали не съм го осиновила или дали не съм му баба. Ние просто обичаме да се фокусираме върху себе си и нашето щастие. 

Сайтоти е най-добрият и грижовен човек, когото съм срещала някога“, споделя щастливата американка. 

48-г. си взе млада булка, а когато се запозна с майка й... СНИМКИ

"Тя е красива и мила и ме подкрепя. Да имам съпруга е голяма стъпка за мен, гордея се с нашия брак. Наистина ме боли от злобните коментари, но сега виждам други хора с разлика във възрастта и това ни помага да игнорираме това, което хората казват по наш адрес. 

Възрастта е просто число и това не спира любовта и грижите, които изпитвам към жена си", казва младият африканец. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки