logo

4 техники, които ще направят секса феноменален за жените (18+)

4 техники, които ще направят секса феноменален за жените (18+)

76,4% от анкетираните жени изпитват повече удоволствие, ако основата на пениса или секс играчка се поклаща, оставайки вътре, отколкото от възвратно-постъпателни движения

Учените говориха за техники, които определено трябва да помогнат за подобряване на секса, ако сте жена. Медицинският университет в Индиана разгледа отговорите на над 4000 жени на възраст между 18 и 93 години, за да разбере какво им носи най-голямо удоволствие при вагинално проникване.

"За първи път имаме подробни научни данни, които ще ни помогнат да разберем колко различно жените изпитват удоволствие от вагинално проникване. Тази информация ще помогне да се създаде речник, описващ женското удоволствие. Понастоящем не е на разположение", казва д-р Девън Хенсел.

И така, ето четирите техники:

Люлка
76,4% от анкетираните жени изпитват повече удоволствие, ако основата на пениса или секс играчка се поклаща, оставайки вътре, отколкото от възвратно-постъпателни движения.

Жена забременя с близнаци, а на третия ултразвук изпадна в шок от видяното ВИДЕО

Смяна на ъгли
87,5% биха препоръчали партньор да експериментира с ъгли на проникване чрез завъртане, повдигане или спускане, за да намери най-добрия ъгъл.

Работа по двойки
Удоволствието зависи не само от партньора - 69,7% от анкетираните изпитват повече удоволствие, ако си помагат по време на секс с ръце или със секс играчка.

Плитко проникване
Дълбочината не е всичко. 83,8% от жените изпитват оргазъм повече или по-интензивно, ако се стимулира само влагалищното отваряне. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!