logo

5 грешки, които дори опитните жени правят в секса

5 грешки, които дори опитните жени правят в секса

Дали и вие ги допускате и как да подобрите ласките в леглото, ще ви разкрием в следващите редове

 Лори Уотсън е сертифициран секс терапевт и е виждала много двойки със сексуални проблеми в своята повече от 27-годишна практика. Тя е открила, че опитът или възрастта не са фактор.

Установиха на каква възраст жените искат най-много секс 18+

Оказва се, че има точно 5 грешки, които много дами допускат по време на секс, а те може да се окажат фатални за отношенията й с половинката.

Дали и вие ги правите и как да подобрите ласките в леглото, ще ви разкрием в следващите редове.

5 основни правила при секса за една нощ 18+

Твърде замъглена инициатива

Мъжете са прости същества и в повечето случаи фините намеци и неявни сигнали, призоваващи за секс, въобще не могат да бъдат засечени от тях. Мързеливият поглед и фразата „Може да гледаме филм“ според някои е точно това, за което питате.

Решение: Мъжете обожават, когато жена поема инициативата и видимо има желание за секс с тях. Понякога е добре да действате спонтанно – просто да си седите и да го награбите. „Имам едно такова игриво настроение, хайде да се насочим към спалнята“. Дори не е нужно да говорите – просто го докоснете на определено място и той ще разбере какво искате.

Правете секс без презерватив - полезно е!

Рядко говорите за желанията си

Много мъже забравят понякога какво точно харесва тяхната половинка. Когато представителите на силния пол се възбудят, забравят всичко и се водят от инстинктите си.

Решение: Не спирайте да казвате какво ви харесва по време на самия акт или пък просто леко насочете половинката си натам. Повторението е майка на знанието

Прекалено много се фиксираме във физическите недостатъци

Повечето мъже просто полудяват от самия факт, че в леглото им стои гола жена. Усещането за нежната й кожа и докосването й, е толкова пленяващо за тях, че буквално може да не мислят за друго.

Често обаче жените не могат да се отпуснат в леглото, защото краката им не са достатъчно гладки или си мислят че половинката им гледа единствено недостатъците им. Да, те забелязват недостатъците, но те не им правят почти никакво впечатление. За тях е важна жената като цяло, заедно с всичките й несъвършености.

Решение: Спрете да критикувате визията си. Отпуснете се. Достатъчно е само да дишате и да усещате какво се случва в леглото. Мислете за удоволствието, което изпитвате, а не за това как изглеждате и се отдайте на страстта.

Сексолог разкри как карантината влияе на секс мераците

Съмнения относно уменията на половинката

Порното е виновно, че според много жени, за хубав секс, ви е нужен наръчник „Кама Сутра“ и диплома за цирков акробат с 30-годишен опит. Важно е не какъв атлет имате в леглото, а просто да си доставяте удоволствие. Неудобната и странна разчеканата поза не винаги е по-доброто решение.

Решение: Ако се съмнявате във възможностите си или в тези на половинката си, просто поговорете и вижда какво харесвате. Сексът става по-хубав, когато разучите обстойно тялото на човека, срещу вас.

Действате твърде наивно

Да, мъжете се прости същества, но дори най-инициативните понякога обичат да бъдат доминирани. Проблемът е, че много жени се отнасят към половинката си по начина, по който иска тя да се отнася към тях – нежно и леко. Понякога мъжете просто искат да „хванете бика за рогата“.

Решение: Бъдете по-агресивни и настъпателни. Поемете инициативата, но все пак третирайте деликатните органи внимателно, а не сякаш са тесто за месене. Малко повече натиск и сила все пак няма да навредят.

Ключът към успешната връзка е доверието и способността да говорите за страховете и чувствата си.