logo

5 неочевидни признака, които издават, че един мъж е секс бог 18+

5 неочевидни признака, които издават, че един мъж е секс бог 18+

а да различите палавия от скучния мъж, проверете дали притежата тези качества

За да разберете на какво е способен мъжът в леглото, не е необходимо веднага да бързате да се намърдате в него. Запазете интригата и се научете да четете сексуалния му темперамент по други начини.

Има няколко психологични техники, които издават дали мъжът е секс бог или просто поредният посредсвен в живота ни. За да различите палавия от скучния мъж, проверете дали притежата тези качества: 

1. Той знае как да си признае, че греши

С други думи, той знае как да играе и да прави компромиси. Знаеш ли какво пише? Разбира се, че той е готов да бъде чувствителен и да слуша желанията ви в секса. А това означава, че няма да останете без внимание, ласки и оргазми. Ако искате да тествате новото си гадже по този параметър, провокирайте закачлив спор или го наблюдавайте, когато се разправя с „враговете“.

2. Шегите му често са на ръба

Ако в особено разгорещен дебат искате да хвърлите чаша вода в лицето му, но вместо това след секунда сте готови да избухнете в смях, можете спокойно да се обзаложите, че в леглото ще бъде също толкова горещо. Социолозите са установили пряка връзка между чувството за хумор и сексуалната сила, така че ценете мъжете, с които наистина се забавлявате. В крайна сметка, има защо стендъп комиците да са толкова популярни сред дамите. 

Снаха видя какви ги е свършила свекърва й, побесня и я прогони от дома си

3. Той е любител на храната

Ако искате да разберете какъв е един мъж в леглото, вижте как се храни. И не, не говорим за това да му подаваш в устата. Наблюдавайте гаджето си на вечеря: ако той бавно чопли в чинията си и сбръчка носа си, тогава в секса може да се окаже скучен. Гладен за храна - може да бъде твърде егоистичен. Какъв обаче е страстният любовник? Разбира се, гурме: той има здравословен апетит, разбира тънкостите на вкуса и се наслаждава на всяка хапка. Останалото можете да си представите сами...

Бясна булка скандализира всички с решението си насред сватбата

4. Той знае как да говори за секс

Секстингът е важна част от любовната връзка. „Мръсните“ разговори и кореспонденция не само могат да ви развълнуват, но и могат да се превърнат в някаква гаранция за вас, че мъжът няма да ви разочарова в леглото: ако знае как да говори добре „за това“, той знае за какво говори. Какво значи "добре"? На първо място, той казва всичко, което може да ви хареса. Е, второ, действа в рамките на етикета: без шаблони, вулгарност, обиди или срамежливо мълчание.

5. Той "доминира"

Не, такъв човек не е груб, не влиза в бой и не налага волята си. Той не опира ръцете си на подлакътниците в киносалона и не сяда с широко разтворени крака. Движенията му обаче показват невероятно самочувствие (т.нар. big dick enegry). Ако се държи спокойно, с достойнство, ако е гъвкав и танцува добре, ако е готов да ви вдигне галантно при най-малката опасност и буквално да обърне рамото си, тогава ще се чувствате добре с него не само в обществото, но и в легло. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!