logo

7 физически особености на жената, от които мъжете губят ума си!

7 физически особености на жената, от които мъжете губят ума си!

Красиви рокли, съблазнителни деколтета, ярък грим и перфектна коса – всичко това, разбира се, са част от оръжията, с които дамите покоряват представителите на силния пол. 

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме какви неподозирани неща разкрива формата на вашето дупе. Разказахме ви и какви 5 неща в леглото не трябва да правите абсолютно никога, ако не искате половинката ви да ви зареже.

Сега ще ви разкажем с какви естествени и чисти физически оръжия всъщност може да плените всеки мъж. Има неща, които са просто характеристики на тялото, които буквално влудяват мъжете и тогава въобще не са ви необходими 10 см. токчета. Ето ги и тях

Висок глас

 Високият женски глас е красив и секси, освен това е научно доказано, че дамите, които го притежават, имат в организма си по-високо съдържание на естроген (женския хормон). Колкото по-слаб е гласът на една жена, толкова по-крехка и малка изглежда тя.

Дупе

Няма мъж, който да е безразличен към тази точка на дамите. Анкети показват обаче, че тук не играе роля размерът му, а отклонението от гръбначния стълб. Идеалният му ъгъл от гръбнака е 45 градуса. Точно така, за мъжете това е най-съблазнителният и секси задник.

Дълга коса

Мъжете предпочитат дамите да имат дълга, здрава и блестяща коса, тъй като именно състоянието й може да разкаже много за собственика й. Колкото по-правилно се грижи за себе си една жена и колкото по-правилно се храни, толкова по-силна и жизнена ще изглежда косата й.

Миризма

Мирисът на всеки човек е уникален. Той се формира от феромони и така привличаме партньори. Някои учени смятат, че по-издържливи са връзките, създадени въз основно на съответствието на феромоните на партньорите.

Естественост

Една жена е красива, когато е естествена. Силният грим, разбира се, може да се използва в някои ситуации, но все пак е хубаво дамата да бъде спо-малко грим, проста прическа, скромно, но елегантно облекло. Тогава ви гарантираме, че никой мъж няма да може да ви устои./jenata.blitz.bg

Коментирай

donika

donika 28.11.2018 17:15

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9