logo

7 истински истории за секс тройки

7 истински истории за секс тройки

Понякога това интимно преживяване може да се окаже супер, но друг път може да завърши катастрофално

В секса няма задръжки. И все пак когато хората се замислят дали да опитат тройка, едва ли ще поканят близък приятел за това. 

Непознатото момиче/момче понякога изглежда е най-добрият избор. Но истината е, че като че ли най-добрият вариант е приятелката на жената. 

Седем читателки на jenata.blitz.bg споделиха истинските си истории за секс тройки, в които са били те, мъжът до тях, но и тяхна най-добра приятелка/приятел.

Преди да ви ги разкажем, то от jenata.blitz.bg държим да припомним, че преди време читателката ни Наталия сподели неприятното си преживяване, по време на което е правила стриптийз на приятеля й.

Да се върнем обаче на седемте истински истории за секс тройка с най-добрата приятелка на жената.

„Важно е да се спазват границите. Два път правихме тройка, в която участва най-добрият ми приятел. Третият път пък бяхме заедно най-добра ми приятелка. В нито един от случаите не сме обсъждали ситуацията. Мисля, че това спаси нашата връзка“ – Валерия, която е на 27 години.

„Имах два такива случая. Много се напихме и аз признах, че искам да пробвам тройка, но в която участва жена. Приятелят ми веднага се съгласи. Пробвахме и всичко бе перфектно“, споделя 25-годишната Катя.

„Участвах в тройка с моя приятелка и гаджето й (с което преди това аз имах връзка). Забавлявахме се много. След тази нощ отидохме на закуска, обсъдихме случилото се и решихме да не го правим никога повече“, признава Галина, която е на 22 години.

„За да разберете как да се държите по време на тройка, няма нужда да гледате порно! Някои пози са напълно неудобни. Следователно първият ми опит, в който бяхме с гаджето ми и една моя приятелка не беше много успешен, но когато решихме да действаме на своя глава, а не да взаимстваме от порното, всичко свърши чудесно“, казва 25-годишната Елена.

„Ако ревнувате гаджето си или се съмнявате в него, то в никакъв случай не канете приятелката си. Това не е ситуация, за която да настоявате. И двамата трябва да се интересувате, а мотивацията е много важна. В противен случай ще започнете да се тревожите за отношенията с мъжа си ли пък какво ще се случи между вас и приятелката ви в последствие“, предупреждава 24-годишната Олга, която си е патила от такава ситуация.

„Два пъти участвах в това забавление с мъжа ми и най-добрата ми приятелка. Всичко се случи неочаквано и бяхме пияни. Не знам дали бих се съгласил на трезва глава на това. Основното е да обсъдим правилата“, заявява Лили, която е на 27 години.

„Опитахме! С гаджето ми поканихме една моя приятелка. Всичко бе страхотно. Но послед моят човек хлътна по приятелката ми и всичко стана истински кошмар. С него се разделихме заради нея. Вярно, тя не откликна на чувствата му, но това много ме харани“, признава с болка 25-годишната Ани. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Бай Хуй

Бай Хуй 25.01.2020 17:31

Разкази на руски блядки !!!

курвите

курвите 26.01.2020 5:31

споделят

Вахо

Вахо 26.01.2020 11:20

Курви

selp22

selp22 26.01.2020 11:23

Абе простий бай хуй!!!Майка ти/чистачка в психиатрията на 4-ти км/ те е заченала след тройка с двама шизофреника лекуващи се там...

Grupov sex po ruski

Grupov sex po ruski 26.01.2020 13:30

Vse ruski imena na k....

ХУЕВСКИ,СКОПИЕ

ХУЕВСКИ,СКОПИЕ 26.01.2020 15:21

Пак я съм радил и на четворки,але теа са само к.рве бе ора!Дека е таа добра и свесна жена да се оножда со други людима!Ууууууууи............

PEEPING TOM

PEEPING TOM 13.02.2020 8:13

Друго си е като мис Бикини да попадне на точния вожд , та да й купи къща в Барселона !

Скромен

Скромен 22.06.2020 18:08

Разкази за детската градина

Мимо

Мимо 23.06.2020 0:13

Дааам..все руски имена...и на пияна глава..

гларус

гларус 25.01.2021 10:06

правил съм го едно време на златни пясъци с две норвежки едно време рускините бяха задръстени отвсякъде тип мъй с групой не делимся

Дддд

Дддд 25.01.2021 18:29

Читателки на сайта ви май асс. Буквален гугъл превод!