7 начина да възродите страстта във връзката си

7 начина да възродите страстта във връзката си

Тези съвети могат наистина да спасят връзката ви

Дългите връзки могат да бъдат и коварни. Много често се случва страстта между двама души да се изгуби с течение на времето.

За съжаление просто такава е природата ни, но има няколко неща, които може да сторите, за да промените това. Основното нещо е да не се отчайвате и да не се отказвате да възродите страстта отново.

Лесен тест разкрива колко дълго ще продължи връзката ви!

В следващите редове ще ви дадем 7 предложения как да го сторите.

Ако не изпитвате оргазъм по време на секс може да ви грози голяма опасност!

Първо погледнете себе си

Редно е да се запитате защо вече не правите толкова секс. Това е взаимен процес, в който с вашия партньор просто изстивате един към друг. Ако ви тревожи отсъствието на интимни ласки, то най-добре започнете да нищите проблема от самите вас. Отидете до огледалото и се погледнете. Това ли иска да види любимият ви? Грижете се за себе си, направете нова диета, посетете козметик, купете си ново еротично бельо. Помислете какво може да направите, за да изглеждате по-секси.

Провокирайте

Ако липсата на секс с половинката ви притеснява, то просто го провокирайте. Инициирайте интимните ласки. Започнете с погалване, еротични приказки. Всичко постепенно разбира се, не неестествено да се нахвърлите на половинката си, която няма представа какво се случва. Процесът на връщането на интимността в отношенията трябва да е хармоничен и без нападения.

Имитацията на оргазъм подтиква жените към по-чести изневери

Променете локацията

Опитайте се да помислите къде не сте спали заедно или къде най-много вие харесвало да го правите. Помислете дали трябва да е на някое лично и интимно място или да предизвикате хищника у половинката ви. Някои хора примерно не обичат да правят секс в кола, на полянка в гората или в тоалетната. Те се нуждаят от комфорт. Други пък обожават именно този адреналин. Трябва да помислите какво просто допада най-много на вашата изгора. Няма нищо лошо, ако решите да заложите на експериментирането.

Гледайте филм за възрастни заедно

Малко вероятно е да чуете такъв съвет от обикновен психолог по време на консултация, но ние ви гарантираме, че работи. Може да ви допадне някоя сцена и докато се възбуждате от гледката да решите да я пробвате. Този метод е помогнал на много двойки да възвърнат интимността помежду си. Основното нещо е да не се колебаете да отправите такова предложение към любимия ви, вероятността да ви откаже е много малка.

13 грешки, заради които ще си останете стара мома

Отидете в сексшоп

Точно така. Ако за толкова време не сте посещавали такова място или пък стриптийз бар, то сега е идеалното време да го сторите заедно и да разберете какви са фантазиите на любимия ви.

Не се притеснявайте

Започнете да говорите повече за интимния си живот с половинката ви. Докато го правите не се притеснявайте да се докосвате. Може да опитате да си говорите мръсотии или да споделяте фантазиите си. Този разговор ще активизира сексуалните желания и у двама ви.

Стана ясно как мъжете избират половинките си! Истината определено няма да се хареса на много дами!

Направете на любимия си масаж

Може да го помолите и той да ви направи. Но не говорим за обикновен масаж, а за еротичен. Колкото и банален да ви звучи този съвет, то определено работи. Масажът е нещо, което освен, че възбужда, носи и огромна наслада. „Месенето“ на мускулите може да донесе истинско блаженство на другия.

Успех! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай