logo

8 истински причини мъжете да изневеряват

8 истински причини мъжете да изневеряват

Липса на любов, отмъщение, многообразие и други....

Изневярата е едно от най-отвратителните неща в една връзка. Дори най-добрите момичета на земята не са в безопасност от среща с измамник.

Мнозина са сигурни, че желанието за заблуда е присъщо на гените и възпитанието, но, за съжаление, това  е напълно погрешно. Често ние сами провокираме мъжете към изневяра.

Едно от проучванията, проведени от американски социолози и публикувани в Independent.co.uk, разкриха цели осем причини, тласкащи мъжете към изневяра. По време на експеримента са интервюирани 495 мъже, които в различни моменти изневеряват.

Четири признака, че жена ви си има любовник

1. Липса на любов
Много от анкетираните отбелязват, че преди да се променят, те престават да се чувстват обединени с момичето. Или любовта липсва, или скуката е станала част от ежедневието... Липсата на любов е назована като причина номер едно за изневяра. 

2. Не много добър секс
Мнозина изтъкнаха липсата на сексуално привличане между тях и партньорите им. Монотонният секс просто става скучен или момичето престава да бъде толкова страстно, колкото в началото връзката.

Ако един мъж направи тези 10 неща, то знайте, че той е...

Така или иначе, с избледняването на страстта се наблюдаваше повишаване на интереса към други момичета. И голямото желание да разнообразят сексуалния си опит и да изживеят нови усещания с друг партньор.

3. Пренебрегване
Оказа се, че мъжете също могат да бъдат обидени на жените. Те също се разстройват от липсата на време, прекарано заедно, липсата на грижи и нежеланието на момичето да говорят за чувствата си.

„Когато животът ми не е твърде интересен за любимия ми, аз се чувствам ненужен и изоставен“ , разкриха много от анкетираните.

Позата, в която спи любимият ви, разкрива дали обича да кръшка

4. Разнообразие
Този елемент обикновено присъства при младите хора под 30 години, защото именно в тези години хората искат да се откъснат напълно, да вземат всичко от живота и да имат богат сексуален опит. Това важи особено за мъжете.

Записването на възможно най-много женски имена в телефонния си указател, както и да се похвалите с огромен брой сексуални партньори, може ли да бъде нещо по-вълнуващо? Наистина, както казват запалените измамници, живеем само веднъж!

5. Нежелание да мислим за бъдещето
Не е тайна, че в самото начало на връзката много жени веднага започват да мечтаят за съвместни вечери на свещи и сватба, а мъжете просто се наслаждават на момента.

Ето защо те не ценят прекалено много отношенията и не поемат никакви задължения.

Кой знае какво ще се случи утре или след утре, да не говорим за идеята да срещнем старостта заедно?

Тайната на дългия и щастлив брак се крие в...  

6. Ниска самооценка
Много мъже смятат, че като имат няколко сексуални партньори наведнъж, те ще могат да повишат рейтинга си в очите на приятели и в същото време социалния си статус, за да станат популярни.

Всъщност този тип мислене е характерно за момчета с ниска самооценка.

Самодостатъчните хора се утвърждават в очите на обществеността с помощта на по-сериозни постижения и заслуги.

7. Липса на баланс
Много често в една връзка, единият партньор поема ролята на родител, а другият продължава да бъде дете. Ако едно момиче се държи като родител, мъжът няма друг избор, освен да започне да действа безразсъдно и по хулигански начин.

Ако няма баланс във връзката, един от партньорите губи тежестта си. И предателството се превръща в един от начините за възвръщане на чувството за независимост и авторитет.

Тест: Проверете какъв е мъжът във връзката според… устните му

8. Отмъщението
На последно място е чувството за отмъщение. Мъжете могат да ревнуват партньорките си, без да показват това, и след това да се променят от чувството за отмъщение.

Яростта и желанието да се нарани любим човек често ги тласка към най-безразсъдни действия. Но какво да направите, те също могат да действат подвластни на емоциите! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай