logo

Арабски шейх си взе за втора жена сервитьорка от Минск и ето как се преобърна животът й СНИМКИ

Арабски шейх си взе за втора жена сервитьорка от Минск и ето как се преобърна животът й СНИМКИ

Родителите на Наталия били твърдо против решението й да се венчае за него, но тя била силно влюбена и се решила на тази стъпка

Със сигурност всяка жена тайно си мечтае да срещне истински принц. Младата Наталия също приспадаше към тези дами. Но дори не подозираше, че сама ще стане съпруга на арабския шейх.

Ужасна съдба може да сполети жените, които изневерят на мюсюлмани СНИМКИ

Съдбовна среща
Наташа работила като сервитьорка в Минск. Момичето имало късмета да започне работа в елитен хотел, където получавала добри пари. Почетните чуждестранни гости често отсядали в престижния хотел. Веднъж там пристигнал и арабският шейх Сайд.

Турски красавици плениха всички с красотата си! Горещи СНИМКИ

Саид се оказал богат човек, който имал огромно богатство. Активно се занимавал със спорт и посвещавал цялото си свободно време на него. 

Но какво доведе големия милиардер в Минск?
Мъжът отишъл в Минск за първи път. Той бил там, за да участва в турнир по стрелба. Саид се занимавал с този спорт от няколко години и просто не можел да пропусне мащабните състезания, посветени на тази му страст.

Наталия и Саид се срещнали в ресторанта, където момичето работило. Мъжът веднага забелязал чаровна сервитьорка и не отклонил поглед от нея цяла вечер.

Най-накрая той се осмелил да покани красавицата на първа среща. Наталия не възразила, а веднага щом се видели тя се съгласила и на втора среща с шейха.

Саид се видял с любимата си само шест пъти. Въпреки краткия им романс, на последната им среща той й предложил брак. Милионерът искал да покаже на момичето, че има само сериозни намерения към нея. 

Това изправило Наталия пред много труден избор. Тя трябвало да промени вярата си и да се премести в непозната за нея страна. Но момичето било толкова влюбено в шейха, че се решило на тази промяна.

Феноменални СНИМКИ и ВИДЕО показаха как изглеждаха иранските жени преди ислямската революция през 1979 г.

Каква изненада!
Оказало се обаче, че арабският шейх вече има друга съпруга, от която имал общо пет деца. Това значело, че Наталия трябва да стане втора съпруга на шейха.

Според мюсюлманските закони, мъжът имал пълно право на няколко жени. Задължително е обаче той да се грижи финансово за всичките си съпруги, че и за децата им. Многото милиони на Саид му позволили този лукс.

Наталия помисли малко и се съгласи с условията на Саид. Тя променила вярата си и се омъжила за него. След известно време двойката се сдобила с дъщеря.

Най-известните съпруги на арабските шейхове, които плениха света с неповторим стил и приказна красота (СНИМКИ)

Как реагирали родителите на Наталия?
Родителите на Наталия били категорично против този брак. Те се опитали да откажат дъщеря си от нейното решение. Роднините били много притеснени, че младото момиче ще има труден живот с този й съпруг.

Всички митове са развенчани! Ето как всъщност живеят жените в Арабските емирства

Но Наталия не можела да овладее чувствата си. Тя дори променила името си на Айша. Саид от своя страна благодарил на жена си подобаващо. Той полагал всички усилия, така че семейството му да не се нуждае от нищо. Наталия заявява, че е щастлива в брака си и е щастлива от всичко, което има сега.

Разбира се из техните среди витае слуха, че Наталия е агент на специалните служби на Беларус и запознанството й с шейха изобщо не е било случайно.

Без значение дали това е вярно или не, едно е сигурно – понякога приказките за голямата любов се превръщат в реалност. Затова не спирайте да мечтаете и вярвате в чудеса! / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Мохамед

Мохамед 29.01.2020 12:56

Баси голямата любов за няколко долара лапа рязания кур всички са проскубани курви

Axmed

Axmed 29.01.2020 13:25

За рязаната карабина какво ли не правят курвите...

Bobi

Bobi 29.01.2020 16:17

Ne pozna ahmed ne e za rqzanata karabina.vsi4ko e prosto-zaradi pari

читателка

читателка 29.01.2020 19:09

Мамин убавец! Как да не се влюбиш в него.

Козела

Козела 30.01.2020 0:24

За любовта нема граници стар виц.Един трыгнал да бега в Турция.За къде си тръгнал го питат граничарите?За СССР ама зашто през Турция а не през Румуния?За любовта ми към СССР нема граници.....

Трът

Трът 30.01.2020 20:57

Тоз направо Хален Делон беееее

до козела

до козела 31.01.2020 3:47

“Един тръгнал да бега в Турция” - това е по-готиния виц!

Ха, Ха, ХА

Ха, Ха, ХА 31.01.2020 9:24

"също приспадаше към тези дами" Ей КУПЕТЕ СИ ТЪЛКОВНИ РЕЧНИЦИ!!!! Спешно се нуждаете да научите значението на думите!!!

pena

pena 31.01.2020 16:21

ега си да се откажеш от религията си и да се пишеш Айше,това не е ли грях? Тез рускини са готови и майка си да продадат за пари.

айше истинската

айше истинската 16.02.2020 12:41

Това ли е чудото - втора съпруга на арабел! Айде задръжте си приказката!

Starija hush

Starija hush 16.02.2020 22:42

Влюбила се е в парите му.Повече бачкане нема да има до края на живота си.

baracuda68

baracuda68 17.02.2020 14:24

Много са грозни тия араби бе-само като ги гледам и усещам ,че миришат....