logo

Бъдеща булка отмени сватбата, след като разбра за долните номера на майка си

Бъдеща булка отмени сватбата, след като разбра за долните номера на майка си

Родителката не била на себе си от гордост. Започнала да пръска луди пари, купила скъпа булчинска рокля и платила тържеството

Момиче отмени собствената си сватба, след като разбра какъв долен номер й е извъртяла майка й. Историята, споделена от бившата булка в BuzzFeed, се появи в LADBible.

Девойката признава, че всичко било като в приказка: младежът й направил предложение само два месеца след първата им срещата.

"Всичко беше толкова бързо, а аз бях влюбена до полуда. Когато той ми предложи брак и ми подари пръстен с огромен диамант, казах "да". Нямаше какво да губя", разказва тя.

Годеникът й настоявал сватбата да се състои възможно най-скоро. Майката на момичето не била на себе си от гордост. Започнала да пръска луди пари, купила й скъпа булчинска рокля и платила сватбата.

Продавачка в бижутерия даде добър урок на неверен съпруг ВИДЕО

Тогава младата жена започнала да подозира, че нещо не е наред. Когато попитала любимия си защо семейството му не иска да поеме част от разходите за тържеството, той казал, че близките му са твърде бедни.

Тогава тя решила да отиде в бижутерския магазин, от който той бил купил скъпия годежен пръстен.

"Продавачът в магазина каза, че това е единствен по рода си пръстен и си спомни кой го е взел. Оказа се, че не е бил годеникът ми, а майка ми.

Нещо повече - направила го е месец преди да започнем да се срещаме!", не крие гнева си младата жена, след като разбрала, че родителката й е планирала всичко много внимателно, за да омъжи единствената си щерка. 

31-г. се влюби в 60-г. си свекър, който я утешаваше заради проваления й брак, а накрая... СНИМКИ

"Тя се е запознала с него чрез приятел и му е платила, за да ме заведе на среща в 5-звезден ресторант. Платила е всичките ни срещи и сватбата, защото отчаяно е искала да се омъжа", пише още тя. 

"Може би го е направила, защото наскоро признах, че съм бисексуална", добавя младата жена. 

След като отменила сватбата, пишман булката спряла да общува с майка си и започнала да се среща с момиче. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Pandora

Pandora 30.01.2022 22:22

Тази, никак не е била умна. Няма значение дали мъжът е беден или богат. Важното, че е била влюбена в него. Майка й е направила огромен подарък, дала е й е шанс да бъде нормална и да има деца, за да й бъде смислен живота.