logo

Продавачка в бижутерия даде добър урок на неверен съпруг ВИДЕО

Продавачка в бижутерия даде добър урок на неверен съпруг ВИДЕО

Младата жена разказа любопитната история във видео, което публикува в профила си в TikTok

Продавачка в бижутериен магазин измисли хитър начин как да съобщи на съпругата на свой клиент, че той й изневерява. Младата жена разказа любопитната история във видео, което публикува в профила си в TikTok.

В клипчето Зоуи Роу разказва как в магазина, в който работи, дошъл мъж, който търсел подарък за съпругата си по повод 10-ата годишнина от сватбата им. Той избрал бижу, на което бил гравиран надпис "моята прекрасна съпруга".

Зоуи го попита дали не би искал да купи и нещо друго. А мъжът отговорил, че не смята да взима нищо повече за жена си, но би искал да избере някое бижу и за любовницата си и да го плати с друга кредитна карта.

Защо женените мъже се влюбват в неомъжени момичета

Пред слисаната консултантка той обяснил, че скоро с любовницата му щели да празнуват една година от връзката си.

Роу му помогнала да избере и другия подарък, а клиентът я помолил да надпише опаковките, за да не ги обърка. На едното пакетче трябвало да напише буквата "К", тъй като съпругата му се казвала Кристин, а на подаръка за любовницата - "Л", защото се казвала Лора.

Продавачката обаче решила да даде урок на неверния съпруг и нарочно сменила буквите върху подаръците.  

За по-малко от седмица видеото й събра 7,2 милиона гледания и 1,8 милиона харесвания. Част от потребителите одобряват постъпката на продавачката и я наричат "женска солидарност". Някои пък се шегуват, че не всички герои носят плащ. 

Подла колежка отмъкна гаджето й, но тя й отмъсти по уникален начин

Разбира се, намират се и такива, които обвиняват младата жена, че си пъха носа в чужди работи. Омъжените жени обаче я защитават, отбелязвайки, че биха искали да знаят, че съпругът им кръшка и не пропускат да я похвалят за видеото. /jenata.blitz.bg

@zozoroe

What a good day to look out for other women this happens too often. #fyp #whydomen #storytime #CTCVoiceBox #DayInMyLife #OikosOneTrip #funny #viral

original sound - Zoe Roe

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

възмутен

възмутен 13.05.2021 13:23

това не е професионално какво я засяга чуждия живот

Avrora1

Avrora1 14.05.2021 17:45

Тая нагла лигла не е ли уволнена веднага? Как така ще се меси в живота на клиента, който купува два подаръка от магазина, това е гадно и непрофесионално! Тя да не е нравствената полиция? И така се превзема на видеото ...

Кънчо

Кънчо 15.05.2021 11:02

Кучката продавачка в магазин за бижута била е затакована и недотакована зарязана. тя е мъжемразка.

Тираджията

Тираджията 16.05.2021 5:31

Ако се разведат, тая ще бъде ли щастлива, за стореното добро?