Бъдеща булка случайно разбра за изневерите на любимия и му отмъсти много коварно

Бъдеща булка случайно разбра за изневерите на любимия и му отмъсти много коварно

Месец преди големия ден Светлана установила, че мъжът на живота й си има и други

Месец преди сватбата си младо момиче разбра съвсем случайно, че мъжът, с когото смята да остане до края на дните си, й изневерява и му спретна най-коварното отмъщение. 

"Сладка двойка" и "гълъбчета" - така наричали всички героите на тази история, която от известно време не спира да се споделя в интернет. И в това нямало нищо случайно, защото драмата били неразделни. И не изненадали никого с решението си да се оженят. 

Юри и Светлана живеели заедно и се готвели за сватбата на мечтите си. Но всичко рухнало за секунди! Месец преди големия ден Светлана установила, че мъжът на живота й си има и други. 

За измамата разбрала напълно случайно. Един ден, докато почиствала с прахосмукачката, без да иска закачила лаптопа на приятеля си. Екранът му светнал и се показал профилът на Юри в социалната мрежа. 

Такова грациозно отмъщение заради изневяра може да спретне само Агата Кристи!

Първоначално Светлана не му обърнала внимание, но един детайл съвсем случайно се набил в очите й. В статуса си Юри бил отбелязал "в активно търсене".

Момичето не повярвало на очите си. Решило внимателно да проучи профила му и се уверило, че Юри води ужасен двойнствен живот. Той свалял всякакви жени, а на една дори упорито предлагал среща.

"Почувствах как сърцето ми се разби на милиони парченца. Не бях на себе си, когато разбрах, че от половин година си има няколко забежки. И през цялото това време ме е водил за носа", казва младата жена. 

Никога не се ползвайте тези извинения след изневяра, не помагат

Тъй като Юри не си бил вкъщи, Светла разполагала с достатъчно време, за да си събере багажа и да помисли добре какво ще прави оттук нататък. А когато младежът се прибрал, тя му казала, че между тях всичко е свършило и си тръгнала.  

Минали около шест месеца, преди раните на Светлана да започнат да заздравяват. Юри не успял да я накара да му прости. Всъщност, дори не положил достатъчно усилия, за да го направи.

За да не мисли за предателството, тя се отдала на работата си и се изолирала от външния свят - не влизала в социалните мрежи, не общувала с приятели и не излизала никъде. 

10 неща в спалнята, които го провокират към изневяра

Една вечер спомените я връхлетели със страшна сила и за първи път от толкова дълго време тя проявила интерес към случващото се извън границите на нейния вътрешен свят. И решила да влезе в профила си в социалната мрежа.

Когато започнала да въвежда данните, за да влезе в акаунта си, на екрана се появило потребителското име и паролата на бившия й. Момичето се осмелило да натисне "вход" и влязло в профила на Юри. 

"Какъв идиот! Дори паролата си не е сменил", ядосала се Светла. 

Нещо започнало да я човърка отвътре и тя решила да прочете съобщенията му. Там попаднала на сладникав чат с настоящата му приятелка.  Паралелно с него обаче Юри имал десетки съобщения, в които флиртувал с други красавици. 

Съпруга бе убедена в изневярата на мъжа си и ето какво узна за това след последното пране (СНИМКИ)

Светла побесняла от видяното. Помислила малко, направила скрийншот на всичките му чатове и ги изпратила на новата приятелка на Юри, без изобщо да се замисля за моралната страна на въпроса. А когато новата изгора на бившия й станала онлайн, подробно й разказала историята си. 

След като приключила разговора, Светла разбрала, че не съжалява за нищо и за първи път от шест месеца заспала спокойно! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

мераклия

мераклия 01.10.2020 18:48

Червив си е и такъв ще си остане в Светлана вижда робинята, не жената, ако не го напусне сега ще стане още по-лошо.