logo

Булка извъртя долен номер на младоженеца насред сватбата, а той... СНИМКА

Булка извъртя долен номер на младоженеца насред сватбата, а той... СНИМКА

Пристигайки на церемонията, мъжът останал доста объркан, но въпреки това не показал силна емоция

Булка извъртя мръсен номер на младоженеца и покани бившите му гаджета на сватбата като шафери. Шокиращата случка се е разиграла в Югозападен Китай, пише News Nine. 

Младоженката разбрала, че преди известно време няколко нейни приятелки са излизали с бъдещия й съпруг и решила да тества верността му. Зад гърба на всички бъдещата невеста ги поканила тайно на сватбата, правейки ги свои шаферки. 

Младоженци си спретнаха тройка с шаферката в първата брачна нощ, а после...

Пристигайки на церемонията и виждайки бившите си приятелки, младоженецът останал доста объркан, но въпреки това не показал силна емоция, бързо се съвзел от изненадата и сватбеният ритуал минал по мед и масло. 

Новината за шегата на булката стана вирусна в китайските социални медийни платформи. Интернет потребителите не спират да хвалят мъжа за проявената сдържаност, а съпругата му определят като "опасно игрива".

Измамена съпруга съблече любовницата на мъжа си и я преби като куче на улицата, а сега...

Някои се възхищават на доверието й в партньора и липсата на ревност. Други обаче отбелязват, че "да поканиш бившите си на сватба винаги е лоша идея, дори в случая нищо да не се е случило". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Nina

Nina 29.11.2023 19:32

Знаете ли, че 74% от заседналите хора развиват хемороиди и те също могат да бъдат причинени от бременност, затлъстяване и генетика. Малко се говори за това, но на практика е масово заболяване, но има решение.----- https://tyny.to/shemoro