logo

Младоженци си спретнаха тройка с шаферката в първата брачна нощ, а после...

Младоженци си спретнаха тройка с шаферката в първата брачна нощ, а после...

Кейти и Дан признават, че са се насладили истински на изживяването

Младоженци от Великобритания прекараха първата си брачна нощ с шаферката. Двойката сподели необичайна си история в YouTube шоуто "Love Don't Judge".

26-годишната Кейти и 25-годишният Дан се оженили през септември след шест години връзка. В ефира на шоуто за двойки, чиито романтични връзки надхвърлят общоприетите норми, "Love Don't Judge", те разказаха за разкрепостения си сексуален живот. 

Всичко започнало, когато Дан казал на Кейти, че иска да я види в леглото с друг мъж. Първоначално момичето било шокирано от молбата на любимия си, но постепенно идеята се превърнала в тласък да изследва собствената си сексуалност.

Саманта предложи на мъжа си отворена връзка, но не очакваше, че той ще...

Така Дан и Кейти започнали да експериментират при различни обстоятелства. А навръх сватбата младата жена убедила една от приятелките си се включи в първата им брачна нощ.

Младоженците признават, че са се насладили истински на изживяването.

"Фактът, че тя е най-добрата ми приятелка, направи нашето приключение много комфортно", казва Кейти. А Дан добавя, че първата им брачната нощ е била "запомняща се".

Двойката се среща с други суингъри от дълго време.

Жена подари на съпруга си тройка за рождения ден, последвалото скандализира всички СНИМКИ

Преди да разширят сексуалните си хоризонти, Кейти и Дан имали доста съмнения заради потенциалния риск от ревност. С течение на времето обаче и двамата осъзнали, че ревността, която изпитват по време на секс, само разгорещява интереса им един към друг и не разрушава връзката.

Понякога съпрузите излизат на срещи с други двойки няколко пъти седмично, а понякога прекарват много месеци само двамата.

Кейти признава, че обича да "споделя" съпруга си.

В същото време, въпреки всички предимства на живота без сексуални табута, младата жена не крие, че е трябвало да премине през някои сериозни трудности.

Очаквано, семейството й не приело решението й да се откаже от моногамията. Роднините на британката смятат формата на отношенията й с Дан за "отвратителен" и дори не са присъствали на сватбата й. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!