logo

Булка отвори пред гостите подаръка на свекърва си,  зашлеви младоженеца и избяга от сватбата

Булка отвори пред гостите подаръка на свекърва си, зашлеви младоженеца и избяга от сватбата

Младата жена продължава да се възстановява от онзи злополучен ден, който трябвало да бъде най-щастливия в живота й

Всички чакали с огромно нетърпение сватбата на Ники и Джим. Само бъдещата свекърва не била доволна.

Цяла седмица тя се разхождала навъсена, сякаш замисляла нещо. А на сватбеното тържество била първата, която поднесла подаръка си.  

Ники развълнувано отворила малката кутийка, която новата й майка й поднесла. А изненадата, която се криела вътре, я накарала да удари силна плесница на младоженеца и да избяга от ресторанта. 

Младата жена още не може да забрави срама, който преживяла в сватбения си ден. От тогава минали две години, но тя все още се изчервява, спомняйки си за фаталния подарък. И продължава да се възстановява от онзи злополучен ден, който трябвало да бъде най-щастливия в живота й...

Бременна булка подслуша разговор между баща си и младоженеца и избяга от сватбата

Двамата с Джим са в ритуалната зала. Вече са положили подписите си под свидетелството за брак. 

Качват се в луксозната лимузина и отиват на фотосесия с приятели. След това влизат в ресторанта.

Всички вече са хапнали, танцували са и са се забавлявали. Идва време за поздравленията. Свекървата на Ники става първа, за да поднесе подаръка си. Тя проверява микрофона и произнася кратка реч с тривиални пожелания за любов и "повече деца". След това подава подаръка си.

Гостите не крият изненадата си от малката кутийка. Обикновено роднините даряват младоженците с щедри дарове. Но може би там се крият ключовете за ново уютно гнездо???

 Всички са притихнали в очакване.

Годеникът й я заряза седмица преди сватбата, а 5 г. по-късно негови снимки й разкриха цялата истина

Ники отваря кутийката и вади от нея няколко банкноти. Това обаче не е целият подарък. Най-интересното е отдолу. Младата жена вади сгънато листче, а съпругът й прави огромната грешка да поиска да го прочете сам. 

"Диагноза - безплодие. Причина - предишни аборти", казва той. 

Ники се изчервява. Тя знае отлично какво е това парче хартия. Наскоро подобно заключение написал нейният гинеколог. Джим много искал деца и тя решила да се прегледа преди сватбата. В миналото обаче допуснала грешки, но дори не си представяла, че нещата ще се обърнат по този начин.

Младоженецът мълчи известно време. А след това заявява, че такава "бракувана" жена не му е нужна и моли гостите да си ходят. Ники му отговаря с звучен шамар и напуска със сълзи на очи ресторанта.

А свекървата, доволно потърквайки ръце, се приближава до сина си и заявява: "Казах ти каква е. Не се тревожи, синко, ще намерим по-добра!".

Младоженец заряза булката пред олтара след 10-годишна връзка с безумно оправдание

По-късно Ники разбрала, че свекърва й работела в болницата на нейния гинеколог. Тя се пенсионирала преди няколко години, но имала достъп до "класифицираните материали".

Сега младата жена с ужас си спомня за тази сватба. Единственото, което я кара да се усмихва, е, че до себе си има любящ мъж, от когото е успяла да зачене дете. И с когото съвсем скоро ще узакони връзката си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Мария

Мария 02.01.2021 14:05

Поредната нескопосана измислица

Боби

Боби 02.01.2021 14:56

Анан от вашите измишльотини и глупости

Митко

Митко 03.01.2021 6:52

Поредните приказки от 1001нощ.

Гошо

Гошо 04.01.2021 6:59

Ако е истина сама си е виновна.

Аре ве

Аре ве 04.01.2021 8:54

Диагноза не може да зачене пък изведнъж е с друг мъж и бременна ебахти тъпнята дето сте натиснали

Владислав

Владислав 04.01.2021 10:32

Леле какви глупости, явно женските списания, сайтове и женските предавания са един дол дренки, подобни на сапунки. Блитз по-добре да слага и авторите на статиите, за да знаем кой списва подобни безумици!