logo

Младоженец заряза булката пред олтара след 10-годишна връзка с безумно оправдание

Младоженец заряза булката пред олтара след 10-годишна връзка с безумно оправдание

29-годишната Саша и 30-годишният й годеник Кевин трябвало да се оженят на пищна церемония с 125 гости

Младоженец заряза годеницата си преди сватбата след 10-годишна връзка, оправдавайки се с най-безумната причина, пише The Sun.

29-годишната Саша и 30-годишният й годеник Кевин трябвало да се оженят на пищна церемония с 125 гости. Те пръснали 15 хиляди паунда за сватбата на живота си. Когато най-важният ден настъпил, младоженецът не се появил.

Саша търпеливо чакала три часа, преди да разбере, че Кевин изобщо няма да дойде. Когато се чула с него, той започнал да я убеждава, че се е изгубил с таксито по пътя за церемонията. 

Тъща подари торта на младоженци и мъжът избяга през глава от сватбата СНИМКИ

"До последната минута той казваше, че идва, че е на път. Продължи да ме лъже през цялото време", споделя наранената американка.

След като се наложило сватбата да бъде отменена, Саша го зарязала. 

"Нямах никаква представа, че не смята да идва. Говорих с него предната вечер, той каза буквално следното: "Обичам те, нямам търпение да се оженя за теб"", разказва тя.

Бъдеща булка се отказа от сватбата, разбирайки какво иска младоженецът

Тя добавя, че в деня на сватба е била шокирана и вцепенена. "Чувствах се като в транс", признава младата жена. 

Кевин й предложил да се оженят още през декември 2017 г. Оттогава двамата започнали да спестяват за пищната си сватба.

Първият знак преди тържеството, че нещо не е наред, било телефонно обаждане от цветаря, който казал, че няма достатъчно място за подреждане на цветя. След това изникнал проблем и с мястото, където трябвало да се проведе тържеството. 

"Една от моите шаферки ми каза, че брат й се е обадил на мястото и е поискал адреса, но от там му съобщили, че за днес нямат предвидена сватба", разказва още изоставената булка.

Въпреки това Саша продължила да се подготвя с шестте си шаферки за големия ден. Но когато гостите започнаха да пристигат, тя била информирана, че не е заплатена пълната сума за наема, където трябва да е тържеството.

Скандална измяна: Булка изчете на глас SMS-ите на неверния жених вместо сватбен обет

Няколко седмици след несъстоялата се сватбата Кевин се опитал да се свърже със Саша, но тя нямала намерение да се връща при него и прекъснала всички връзки.

Сега тя се мъчи да се приспособи към живота на самотната жена и въпреки душевната болка, която я разкъсва в момента, не е изгубила надежда, че някой ден ще създаде семейство.

Самият Кевин призна пред репортери, че се е случило нещо лично, което му е попречило да отиде на сватбата си. По думите му, връзката му със Саша може да бъде възстановена, стига тя да го иска. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай