logo

Цялата истина за женските оргазми и какво чувстват дамите по време и след секс!

Цялата истина за женските оргазми и какво чувстват дамите по време и след секс!

Няма нищо по-хубаво от чувството на задоволство - никой не може да отрече това

Неведнъж от jenata.blitz.bg сме говорили за секса. Преди време дори ви споделихме признанията на редица мъже, които издадоха как усещат интимните части на различните жени. Показва ли сме ви и какво странно нещо трябва да направите преди секс, за да получите страхотен оргазъм.

Неотдавна мъжете отговориха и на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със секса, а непосредствено след това от jenata.blitz.bg ви казахме и каква е шокиращата истина за женската еякулация по време на оргазъм.

Сега отново ще си поговорим за женските оргазми – какви видове са те, какво е усещането и как мъжете могат да накарат нежната си половинка да достигнат до това върховно изживяване.

Какво е оргазъм или как да се забавляваме?
Необходимо е да се подчертаят няколко признака на оргазъм при жените: зърната на гърдите набъбват и стават твърди, движенията на тялото са подобни на конвулсивна атака, която е придружена от звуците на страстта. Жена в този момент може да почувства приятен спазъм и/или прилив на топли вълни в тазовата област. Силата и честотата на спазмите зависи от физиката на жената. Всички тези признаци на оргазъм трябва да се отдадат на физиологичния тип удоволствие, което е по-рядко от клиторния оргазъм.

Видове оргазми 
•    Вагинален оргазъм
. За да се постигне до този оргазъм е необходимо да се обърне внимание на долната третина на вагиналната стена. За да постигнете максимално удоволствие и да увеличите удоволствието на партньора, трябва да тренирате набраздените мускули. Професионален сексолог ще ви помогне да научите как правилно да използвате тази мускулна група. У дома, можете да използвате прости упражнения: стискайте вагиналния мускул няколко пъти на ден – това е всичко.
•    Клиторен оргазъм. Съдейки по името, може да се разбере, че този оргазъм се случва, когато клиторът е възбуден (стимулиран). По време на половия акт членът на мъжа докосва клитора, като по този начин го дразни. Съществува погрешно мнение, че клиторът е „млад оргазъм”, който „остарява” с напредването на възрастта на жената. Но това съвсем не е така. Този вид оргазъм може да изпита всяка жена.
•    Маточен оргазъм. Той се постига чрез стимулиране, когато пенисът докосва основата на шийката на матката. При малка дължина на пениса или прекомерно дълбока матка този тип оргазъм е недостъпен. 

Симулиране на оргазъм: струва ли си или не? 
В живота се случва и така, че постигането на оргазъм по някаква причина е невъзможно. И за да избегнат обсъждането на този проблем, жените често имитират оргазъм. Но само жената, която наистина е преживяла истински оргазъм, умело може да го имитира. В противен случай опитен партньор ще усети фалшивата ви игра.

Оказва се, че психиката също е важна
Какво е психо-емоционален оргазъм? И това си е един вид оргазъм, но без физически контакт. Причините за такъв тип оргазъм при жените зависи от това как тя оценява мъжа като сексуален обект, колко той я привлича и умее ли само с думи и нежно докосване да я поръка от удоволствие. В комбинация всички тези компоненти дават възбудимост и жените изпитват психо-емоционален оргазъм.

Какви са видовете оргазми вече разбрахме, но нека сега да си поговорим за това какво чувства една жена след полов акт. Има такова нещо като „оргазмична серия” - това е необходимостта от повторно сексуално общуване до пълно удовлетворение. Затова партньорите трябва да са запознати с оргазматичните серии на другите. Повечето жени се нуждаят от релаксираща ласка, което в никакъв случай не значи втори дубъл от секс преживяванията. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!