logo

Докато всички спят: Топ 3 правила за тих секс 18+

Докато всички спят: Топ 3 правила за тих секс 18+

В следващите редове ще ви разкрием как да се насладите максимално на интимните ласки, дори и да има някой у дома

Как да сте максимално тихи у дома, докато правите секс, но и междувременно да получите неописуемо удоволствие? Е, това се оказва абсолютно възможна мисия и то без да се налага да събудите никого от семейството си.

Откриха уникална книга с "30 правила как да запазим мъжа си" - жените са шокирани

Ако все още живеете с родителите си или пък имате деца и съответно много малко място за уединение, това въобще не означава, че трябва да забравите за секса веднъж завинаги. 

Просто си струва да научите няколко прости правила, които ще ви позволят да се насладите на интимните ласки. Сега ще ви разкрием няколко тайни за тихия секс, за да не събудим роднините. 

Защо жените не бива да седят с кръстосани крака - истини и митове!

Фонов шум

Идеалният трик при секс е да използвате фонов шум. Например може да включите поредицата "Приятели" на заден план, така  че екранният смях да заглуши стоновете ви в пристъп на страст.

Това се прави при условие, че има още някой, освен вас, буден в този час.

Ако всички обаче вече са си легнали, може да използвате душа. Водната струя е страхотна за заглушаване на звуците, които може да издадете по време на секс 
Основното е, че на никого не би трябвало да му хрумне да отиде до тоалетната, точно в момента, когато сте се отдали на плътски удоволствия с любимия. 

Деми Роуз разкри тайната на удивителната си фигура и красиво дупе (СНИМКИ)

Правилна стойка

Най-добрата позиция за спокоен секс без съмнение е мисионерската. Тук има най-малък риск да съборите нещо или да създадете допълнителен шум. Освен това при нея може с лекота да контролирате движенията си, докато междувременно се наслаждавате напълно един на друг. 

Има едно условие. Може да я практикувате само на пода, защото леглото може коварно да ви предаде. 

Кучешката също е чудесен избор. При нея трябва да бъдете внимателни да не бутнете нещо или да не издавате прекалено много звучи при амплитудните оттласъци.

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

Орален секс

Това е определено перфектният вариант, за да си доставите максимално удоволствие и да издавате най-малко звуци. В този случай е важно да се намери добра и стабилна опора и да няма нищо, което да побутнете с някое некоординирано движение около вас. 

Освен това оралният секс е перфектен и за ситуации, когато нямате кой знае колко много време. 

Ако все пак някой над 18 ви хване да правите секс, то спокойно може да отговорите, че сте добри хора, които загрижено действат по решаването на проблема с демографската криза в страната./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!