logo

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

Мъжът се възбужда изключително много, когато жена го вдигне, за да го носи като бебе

Проучване разкрива, че фантазиите като BDSM, ролеви игри или любов към стъпала стават все по-масови, но все още има голямо разнообразие от фетиши, които остават неизказани или за тях се говори много малко.

Държавният служител от Кройдън Джон има два фетиша, които много от вас със сигурност не са предполагали, че могат да действат толкова възбуждащо на мъж.

Мъжът се възбужда изключително много, когато жена го вдигне, за да го носи като бебе. Вторият му фетиш е свързан с големите часовниците. Види ли жена, която носи такъв на ръката си, Джон изпада в сексуален екстаз.

Оказва се, че фетишът с носенето е разпространен в Обединеното кралство. Известен порносайт представя видеоклип на кльощава жена, носеща мускулест мъж. Видеото има над 4 800 гледания, което ясно доказва, че Джон не е единственият, който се възбужда от това.

Медиците бият тревога заради този набиращ популярност фетиш, с който момичетата си доставят оргазъм

Фетишът към часовници изглежда също не е толкова рядък, тъй като има форум Watch Girls Forum, в който любителите на тази фантазия обсъждат различните часовници. Много от разговорите във форума се въртят около страха на хората за това как останалите гледат на фетиша им, докато други се фокусират върху специфичните марки или фантазии.   

Към днешна дата Джон е бил вдигнат над 60 пъти от дамите и е преброил над 16 000 часовници на жени.

Мъжът споделя: „За първи път започнах да чувствам привличане към това да бъда носен през 1978 г., когато бях на 11 години. Попитах три момичета в училище дали исакат да ме вдигнат. Едната грабна краката ми, докато другите две ме хванаха за ръцете и ме вдигнаха на около 20 сантиметра от пода. Осъзнах, че искам жените да поемат водеща роля, да покажат силата си и да подчертаят моята слабост”.

Нова мода: Чорапи за подводни снимки подлудиха силния пол в Япония (СНИМКИ)

По същото се развил и фетишът на Джон към големи часовници.

Той разказва: „Учителката ни по музика носеше кафяв средно голям часовник и веднъж грабна и двете ми ръце, когато ги размахвах. Спомням си как си мислех колко силна беше, но й позволих да го направи, защото беше учителка. След това започнах да забелязвам жени, които носят големи часовници като различни знаменитости, колеги, дори непознати. През годините се свързах с някои известни личности в Twitter, за да ги попитам за техния часовник или коментар за него. Мога да прекарвам цял ден, разглеждайки знаменитости, които носят големи часовници. Общо взето имам 16 325 жени, носещи големи часовници, и смятам, че голям е часовникът, който е с каишка от 14 мм или повече”.

Тайните за твърдия садо-мазо секс паднаха! Всичко, което трябва да знаете за него е… (СНИММКИ)

„Един ден срещнах жена на име Кери в бар в Сидни. Бях на 36 години и след няколко питиета се върнахме в хотелската ми стая. Беше изненадана, когато й казах, че не искам секс, а бих предпочел да ме носи. Тя ме сграбчи за краката и ме вдигна високо във въздуха - беше невероятно. Като бивш войник в Израелските сили за отбрана тя беше доста силна. Наредих й да ме вдига по различни начини пред огледалото, за да виждам в детайли всичко, което се случва. След това тя ме сложи да седна в скута й, а краката ми висяха във въздуха”, добавя той.

Мъжът добавя, че никой от неговото семейство и близките му не е наясно с двата му фетиша.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

.

Коментирай

стани богат!

стани богат! 08.05.2019 0:48

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g

Mickey Mouse

Mickey Mouse 22.09.2020 8:00

Gospodi, kakvi idiotshtini !!!

Лиско

Лиско 10.01.2023 0:43

Ненормален!