logo

Джесика пусна обява, за да си намери приятел и да отмъсти на бившия си, без да подозира, че...

Джесика пусна обява, за да си намери приятел и да отмъсти на бившия си, без да подозира, че...

Желаещите били прекалено много, а младата американка изобщо не предполагала колко приятно ще се окаже отмъщението й

Когато Джесика Хюи била поканена на сватба, на която щял да присъства и бившият й приятел, решила, че трябва не просто да присъства на тържеството, но и да му покаже колко щастлива е без него, пише washingtonian. 

Тъй като реалността била доста по-различна, за да не се появи сама на празника, тя пуснала обява в Craigslist. 22-годишната жена написала, че търси "дяволски красив и добър младеж".

Желаещите да отидат с нея на тържеството били прекалено много, а младата американка изобщо не предполагала колко приятно ще се окаже отмъщението й.  

Жена срещна "мъжа на мечтите", който я отведе в България, но нещата завършиха ужасяващо

Всичко започнало през септември 2013 г. Тогава Джесика разбрала, че бившият й приятел също ще присъства на сватбата, на която била поканена.

Студентката решила да покаже на предишния си партньор, че отдавна е преживяла раздялата им и вече има нова прекрасна връзка. Което, разбира се, не било така. 

"Чувствах, че трябва да се появя и да покажа, че аз съм победителя в тази раздяла. Разбирах, че за целта партньорът, с когото ще отида, трябва да бъде много по-добър от неговия", разказва Джесика. 

И тъй като нямала никакво време да търси любовта на живота си, решила да пусне обява. Тя търсела "дяволски красив" партньор, който да се преструва на нейно гадже.  

7 ситуации във връзката, в които е по-добре да излъжете

"Търся добродушен, забавен, интелигентен човек, който да се преструва, че ми е приятел. Идеалният ми партньор трябва да е висок (за да мога да нося токчета), привлекателен (за да накара бившия ми да ревнува, разбира се), образован, от 20 до 30-годишен (аз съм на 22).

И задължително да е човек, който може да издържи (запазвам си правото да измислям невероятно неправдоподобни истории за вас). 

Десетки млади хора откликнали на обявата й. Джесика стеснила списъка до десет кандидати и помолила приятелките си да изберат трима от тях, с които да се срещне предварително, за да разбере дали са подходящи, или не. Един от тримата се оказал Ар Джей Стигър. 

Никога не се ползвайте тези извинения след изневяра, не помагат

"Попаднах на обявата й, бях на 100% съгласен да участвам в това, още преди да съм изчел целия текст. Прекрасно я разбирах", разказва младият мъж.

Опознавателното рандеву между Джесика и Ар Джей се превърнало в прекрасна първа среща, която продължила два часа и половина. А до деня на сватбата, заради която всичко запознало, те наистина били гаджета.   

След сватбата продължават да се срещат, а през май 2019 г. - почти шест години след необичайното си запознанство, вдигат приказна сватба в родния си щат Мериленд. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай