logo

Годеникът й издъхна в страшни мъки, а тя… СНИМКИ

Годеникът й издъхна в страшни мъки, а тя… СНИМКИ

Не подозирах, че по-малко от две години по-късно моят красив годеник ще бъде мъртъв, признава съкрушената жена

Жителка на Великобритания се омъжи за покойния си годеник, пише Metro.

През 2018 г. Кейт (името е измислено) се запознала с Марк Амос чрез общи приятели. Няколко месеца по-късно младият мъж й признал, че има общ променлив имунодефицит (CVID), който се отразява негативно на работата на белите му дробове. 

Това не притеснило Кейт и година по-късно тя и Амос станали двойка.

Мъж се ожени за любимата си в болничната стая, а няколко часа по-късно... СНИМКИ

А навръх 27-ия й рожден ден Марк й предложил да се омъжи за него.

Щастливите влюбени започнали подготовка на сватбата. "Нямахме търпение да създадем семейство. Говорихме за това през цялото време и мечтаехме за три деца, дори избрахме имена", споделя Кейт.

Дълго чакана сватба се превърна в огромна трагедия

"Марк се притесняваше, че състоянието му може да повлияе на плодовитостта му, затова решихме да започнем с опитите веднага", добавя тя.

Съвсем скоро Кейт забременяла и дарила любимия си с прекрасно момиченце. 

След раждането на малката обаче Марк се разболял от пневмония. В болницата му казали, че е развил рядко белодробно заболяване - грануломатозно-лимфоцитна интерстициална белодробна болест (GLILDE).  

Заради затрудненията, които изпитвал с дишането, лекарите му осигурили портативен кислороден концентратор и го изписали. 

Сватбата на 21-г. момиче се превърна в неописуема трагедия СНИМКИ

"Беше шок да го видя да изглежда толкова крехък. Винаги съм знаела, че състоянието му е за цял живот, но и двамата предполагахме, че има години пред себе си – достатъчно време, за да стане татко", казва британката.

За съжаление, състоянието на младия мъж продължило да се влошава и той починал няколко дни след като навършил 26 години, без да дочака да се ожени за любимата си. 

Младоженец видя непозната в бяла рокля на сватбата, без да подозира, че ще се ожени за нея за втори път

Кейт обаче била твърдо решена да бъде негова съпруга. Символичното бракосъчетание се състояло в присъствието на свещеник, когото тя извикала на погребението. Жената сложила едната венчална халка на пръста си, другата - на пръста на покойния си любим, и се заклела да го обича вечно. 

"Когато се съгласих да се омъжа за Марк, си представях голяма бяла сватба и размяна на клетвите пред нашите приятели и семейството. Не подозирах, че по-малко от две години по-късно моят красив годеник ще бъде мъртъв и ще сложа брачна халка на пръста му", признава съкрушената жена. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Гошко

Гошко 02.10.2022 13:55

Красив ?