logo

Дълго чакана сватба се превърна в огромна трагедия

Дълго чакана сватба се превърна в огромна трагедия

В деня на церемонията най-големият син на двойката водел майка си към олтара,  когато тя забелязала, че с любимия й нещо не е наред

Младоженец умря пред олтара минути преди да се врече във вечна вярност на любимата си, съобщава Daily Record.

Осем дни преди трагедията лекарите диагностицирали 57-годишния Пол Уин от град Стивънстън, Шотландия, с рак на панкреаса с метастази в черния дроб и белите дробове.

Прогнозите на специалистите били много мрачни - на мъжа му оставали от шест седмици до два месеца живот.

Невеста получи обиден подарък от младоженеца и се отказа от сватбата

Тогава Пол и 38-годишната му любима Алисън решили да се оженят. Двамата били заедно от 21 години и се радвали на пет деца.

През октомври 2019 г. Пол предложил брак на Алисън в дома на приятел. Щастливото събитие трябвало да се проведе на 16 юли тази година, но заради съкрушителната диагноза датата на сватбата била изтеглена.

Младоженецът видя булката да влиза в църквата и се разплака, а гостите изпаднаха в шок от... СНИМКИ

В деня на церемонията най-големият син на двойката - 20-годишният Санди, водел майка си към олтара,  когато тя забелязала, че с любимия й нещо не е наред.

"Беше се отпуснал в стола. Извиках името му няколко пъти, докато вървях към олтара, но той не реагира. Не се обърна, не ме погледна и тогава разбрах, че нещо не е наред", разказва Алисън.

В този момент станало ясно, че мъжът е загубил съзнание.

Младоженец жестоко наказа булката в разгара на сватбата (ВИДЕО)

Гостите бързо извикали линейка, но медиците не успели да спасят младоженеца. Пол починал на място.

Алисън споделя, че семейството й е съсипано от трагедията. "Ако знаех, че нямаме време, щях да се опитам да уредя сватбата за началото на седмицата.

Свекърва видя ръката на снаха си в деня на сватбата , а последвалото е шокиращо СНИМКИ

Всъщност той никога не е получавал никакво лечение", споделя тя.

"Чувствам се сякаш всичко се случи вчера. Трябва да ставам и да се движа всеки ден заради децата си, мога да ям. С Пол загубихме дете през 2004 г., след като направих спонтанен аборт. Дава ми малко утеха, че е там с нашето дете. Майка му почина през 2020 г. Сега е и с нея.

Ние бяхме неговия живот. Той беше готов да направи всичко за семейството си. За децата си бе готов на всичко. И всички много го обичахме", казва почернената булка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Биби

Биби 09.07.2021 15:34

Ето за това, когато живееш с някой, който ти харесва имаш чувства???? Защо не се женят тези хора? Изглежда се подсигуряват евентуално, ако срещнат някой, в който се влюбят по-лесно да го зареждат. Как да си обясни човек, че масово - имат деца, а си стоят без подпис. Много е обидно за жената.

futurehealth

futurehealth 12.07.2021 21:06

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/