logo

Историята на тази двойка пред развод просълзи мрежата СНИМКИ

Историята на тази двойка пред развод просълзи мрежата СНИМКИ

По закон съпрузите трябвало да изчакат един месец, за да вземат окончателно решение, след което да получат документите, потвърждаващи прекратяването на брака им

Съпрузи от китайската провинция Дзянси се влюбиха отново един в друг и промениха намерението си да се развеждат, след като жената се разболяла от COVID-19. На историята им,  станала вайръл в социалните медии на континента, гласност даде South China Morning Post.

В средата на декември миналата година двойката подала молба за развод. По закон съпрузите трябвало да изчакат един месец, за да вземат окончателно решение, след което да получат документите, потвърждаващи прекратяването на брака им.

Докато чакали това да се случи, продължили да живеят заедно под един покрив. Междувременно жената се заразила с коронавирус.

Тя спретна фалшива сватба, за да ревнува бившият й, ще се шокирате от реакцията му

Докато била болна, съпругът й не спирал да се грижи за нея - давал й вода и кърпи, готвел й и й носел храна в леглото.

Въпреки треската и лошото си състояние, тя забелязала каква нежност проявява съпругът й и погледнала на него по съвсем нов начин. А след като се възстановила, двамата отново обсъдили проблемите си и оттеглили молбата за развод.

"Той ми предложи да погледнем заедно в бъдещето", обяснява съпругата.

Тя спипа гаджето си да прави секс в колата с колежка и му отмъсти брутално

Жената е категорична, че коронавирусът е спасил брака им.  

"Съпругът ми беше много тих човек, но работеше много. Липсата на комуникация беше причината да поискам развод. Въпреки това, докато бях болна, видях тихата му издръжливост и грижовност и това промени отношението ми.", казва тя. 

Историята на китайците разтопи сърцата на потребителите на местните социални мрежи. "Еха! Дай им, Боже, още един шанс за любов", пише един от тях. "Почти се разплаках, когато прочетох за такава обикновена, но истинска любов", признава друг. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай