logo

Тя спипа гаджето си да прави секс в колата с колежка и му отмъсти брутално

Тя спипа гаджето си да прави секс в колата с колежка и му отмъсти брутално

Въпреки всичко случило се жената не се чувства виновна и се радва на новия си живот

Млада жена, спипала гаджето си в изневяра, взриви мрежата с историята за бруталното си отмъщение. 

В анонимен пост в TikTok тя разказва как с предишния си приятел била четири години и чертаели смели планове за бъдещето. Двамата  планирали да си купят къща и да създадат семейство. Всичко обаче се променило, когато на едно фирмено парти го хванала да прави секс в колата с нейна колежка, съобщава 7 News.

"Изпитах много смесени емоции, но не казах нищо. Върнах се на партито и се държах сякаш нищо не се е случвало. Това обаче ме убиваше ден след ден", споделя измамената дама.

Бъдеща булка случайно разбра за изневерите на любимия и му отмъсти много коварно

Няколко месеца след скандалната случка починала майката на приятеля й и се наложило двамата да го посетят, за да му окажат подкрепа. 

"Той го прие доста трудно, така че в крайна сметка останахме в дома му за няколко седмици. С баща му винаги сме били  близки... Но станахме още по-близки... Започнах да правя секс с него при всяка възможност", казва жената.

Скоро тя разбрала, че е бременна и решила да признае на приятеля си, че има връзка с баща му.

Напълно разбираемо, той останал в шок от чутото и прекратил всякаква комуникация с нея и родителя си. Въпреки случилото се обаче, жената не се чувства виновна и се радва на новия си живот.

"Оженихме се през февруари. Имаме две деца и сега очакваме трето", казва тя.

Историята на младата жена подпали мрежата. Голяма част от интернет потребителите не спират да я поздравяват, че е успяла да отмъсти по най-добрия начин на шавливото си бивше гадже.

Подла колежка отмъкна гаджето й, но тя й отмъсти по уникален начин

"Тази спечели и за мен... Тя направи това, което всички ние искаме", "Харесва ми, че накрая е намерила щастието", са само част от многобройните коментари, които се появиха под публикацията. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!