logo

Извратено: Момче кара приятелката си да прави секс с непознати възрастни мъже, за да... 18+

Извратено: Момче кара приятелката си да прави секс с непознати възрастни мъже, за да... 18+

Рудкин отбеляза, че е по-загрижен не защо човекът се държи по този начин, а защо момичето се съгласява да изпълни капризите му

Ако извратените сексуални фантазии на мъжа противоречат на предпочитанията на партньорката му, трябва да се изправи срещу това, според клиничния психолог Анхарад Рудкин и Джеймс Макконаки.

В статия за Metro те дадоха съвет на момиче, чийто приятел я принуждава да прави секс с непознати.

Момичето им се оплака от приятеля си, който обича да я гледа как прави секс с други мъже. За да търсят сексуални партньори, двойката посещава барове, далеч от домовете си.

„Той ужасно ревнува моите връстници, така че трябва да се давам само на 50-60-годишни мъже“, споделя тя. Не ме разбирайте погрешно, обичам го. Ясно е, че това не е съвсем нормално поведение. И съм сигурен, че приятелите и семейството ще бъдат шокирани, ако разберат за това."

Гореща моделка се влюби до уши в 59-г. си братовчед, а след 3 месеца... СНИМКИ

Рудкин отбеляза, че е по-загрижен не защо човекът се държи по този начин, а защо момичето се съгласява да изпълни капризите му.

„Изглежда, че се съгласявате да правите секс със зрели мъже само за удоволствието на партньора си. Ако наистина го искате, тогава няма нищо лошо в секса по взаимно съгласие между възрастни. Не бива обаче да се съгласявате с всичко само заради страха да не загубите човек“, обясни психологът.

Макконъхи добави, че връзката в двойката прави тревожно впечатление, тъй като партньорът поставя момичето в рискова позиция.

Млада жена се омъжи за чичко и разкри най-голямата си мъка

Рудкин предполага, че момиче с подобно поведение може да има травма от детството.

„Може би сте били възпитани да вярвате, че вашите нужди не са важни?“ - попита той.

„Не питайте „Защо е такъв?“ Запитайте се: "Защо съм такъв?" Отговаряйки на този въпрос, ще знаете какво да правите по-нататък “, заключи МакКоначи. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!