logo

Край на мистерия: Ето как да разберете, че мъжът е влюбен

Край на мистерия: Ето как да разберете, че мъжът е влюбен

Представителите на силния пол трудно казват „Обичам те“, но за сметка на това го показват

Без значение дали сме в началото на една връзка или сме с човека до нас от много време, то винаги се появява съмнението дали сме обичани от половинката си. Разбира се няма мъж и жена, които от първия ден на запознанството и връзката им да си признаят, че са влюбени един в друг, но това не трябва да е проблем.

10 признака, че твоят приятел всъщност е лудо влюбен в теб

„Да, мъжете много трудно и след дълъг период от време казват „Обичам те“ на жената до тях, но това не трябва да е проблем за дамите. 

Ще попитате „Защо?“. Ами защото не е необходимо да чакате да чуете „Обичам те“ от мъжа, а да гледате какво той прави“, това казва социалният психолог Александър Шахов

Да, точно така – има издайнически неща в поведението на представители на силния пол, които разкриват, че той е влюбен в дадена жена.

Не е за вярване какво се случва с тялото, ако сме влюбени СНИМКИ

„Първото нещо, което издава, че един мъж е влюбен в дадена жена е, че прави планове с нейно участие. Ако той иска да сте до него и се съобразява с това как и кога да сте заедно, то дами, знайте, че е влюбен във Вас“, уточнява социалният психолог.

По думите му друг признак, че мъжът обича дадена жена е, че й помага финансово и винаги се опитва да плати сметките когато са заедно.

Експертът отбеляза, че един мъж никога няма да скрие приятелката си от другите. Когато се представя, той ще използва думите „приятелката ми“, а не просто да й вика по име пред познатите си.

Мъжът е лудо влюбен в някоя жена, ако прави тези неща

Според Шахов, до любящ мъж, една жена винаги ще се чувства в безопасност, защото той ще направи всичко, за да я направи щастлива, а за жените чувството за сигурност е един от компонентите на щастието.

Психологът добави още, че любящият мъж винаги трябва да изпълнява обещанията си и да държи на думата си. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Сийменски

Сийменски 21.12.2022 20:30

Тва са врели ни кипели . Всичко зависи от самолета !

Сийменски

Сийменски 21.12.2022 20:31

Тва са врели никипели . Всичко зависи от самолета ! Да ви кажа я !

...

... 21.12.2022 21:54

golemia blizi pravi tezi ne6ta .....znaia ....no kak da razgrani4a slujebnite mu emocii ot li4nite po otno6enia na men i na dvama ni ob6to

Георги парата

Георги парата 22.12.2022 2:53

Сийменски не е от самолета а от размера на портфейла всички красиви са при нас богатите

Глупотевини

Глупотевини 22.12.2022 10:39

Доста глупави писаници.

Ха-ха

Ха-ха 29.12.2022 17:49

Аман от комплексари. Няма как да срещнеш истинската любов, ако не вярваш, че съществува. Щом подхождате така към дамата отсреща, най-вероятно ще се разминете, дори и да е жената точно за вас.