logo

Красива моделка бе зарязана от годеника си във фейсбук дни преди сватбата, защото качила 30 кг при борбата с рака (СНИМКИ)

Красива моделка бе зарязана от годеника си във фейсбук дни преди сватбата, защото качила 30 кг при борбата с рака (СНИМКИ)

Манекенка, болна от мозъчен тумор, претърпя най-голямото разочарование в живота си седмица преди нейната сватба. 24-годишната британка Емили Никълсън, която поради болестта и стероидите надебеляла 30 кг, получи много тежка травма.

Тя се преместила в Австралия през 2012 г., където работела като фотомодел. През 2016 г. обаче била диагностицирана с мозъчен тумор. Въпреки болестта обаче Емили и нейният приятел Джейми Смит, който е на нейните години, планирали сватба. 

19-годишната Мис Илинойс едва не умря от злокачествен меланом, възникнал заради маникюр

Лекарите заявили на манекенката, че й остават около 5 години живот, но дори това не спряло желанието на младите да сключат брачен съюз.

Изведнъж обаче, седмица преди сватбата, Джейми решил да напусне Емили и да отмени сватбата. Начинът, по който го сторил, и причината, която изтъкнал, със сигурност ще оставят дълбока травма у момичето до края на дните й. 

В училище всички се присмиваха на 120-килограмовата Джоузи, но когато я видяха на бала... (СНИМКИ)

Той решил да се раздели с годеницата си чрез съобщение във Facebook, където й написал, че причината да не иска повече да е с нея е това, че е качила 30 кг вследствие на лечението. Джейми изтъкнал, че не харесва новия й външен вид и не я намира за привлекателна.

Младежът, който работи като кабелен доставчик, бе обвинен от редица австралийски медии и от обществото за постъпката си, но той не се разкая и извини за постъпката си./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!