logo

Мария изпитва постоянни оргазми, но животът й е истински кошмар

Мария изпитва постоянни оргазми, но животът й е истински кошмар

Оказа се, че 61-годишната жена страда от рядко заболяване, заради което много дами се самоубиват

Има ли нещо по-хубаво от секса? Да, оргазмите! Може би около това мнение ще се обединят повечето полово активни мъже и жени.

Оказа се обаче, че това далеч не е сбъдната мечта. Доказателство за това е историята на Мария.

Шокиращата истина за женската еякулация по време на оргазъм

61-годишната жена, която е от Шотландия, изпитва постоянни оргазми. Дори когато не прави секс. Удоволствието я връхлита навсякъде и по всяко време – докато шофира и без да иска нацели някоя дупка, докато пазарува или просто пие кафе с приятелки.

Гинеколог шокира всички с това, което разкри за митичната G-точката и женския оргазъм!

След дълги години мъки Мария Скот разбрала, че страда от изключително рядко заболяване, което е диагностицирано като синдром на упорита сексуална възбуда.

Жената реши да сподели шокиращата й история, защото много жени, които са в нейното положение на издържат на това и решават да се самоубият.

Жена се оплаква от страдание от неконтролирани оргазми

Мария чула диагнозата през 2017 година след стандартен преглед при лекар. На следващия месец тя започва да изпитва тревожни симптоми, а след това е диагностицирана със синдром на сексуална възбуда, причинена от увреждане на гениталния нерв.

„Нищо и никой не е причината за оргазмите, които изпитвам. През повечето време се чувствам сякаш седя на мравуняк. Най-често чувствам гъделичкащо усещане, но след това нещо „щраква“ и се случва пълноценно свиване на мускулите, което води до оргазъм. Не си мислете, че е благословия. Проклятие е. Изпитвам болка дори когато шофирам, а да не говорим колко зле става положението, ако уцеля някоя дупка“, признава 61-годишната Мария.

Направете това странно нещо преди секс, за да получите страхотен оргазъм

Жената сподели, че заради този синдром се чувства като затворник и е категорична, че болестта й е съсипала живота й на 90 процента.

Мария опитала много лечения, но никое от тях не й помогнало. 

Скоч твърди, че се е престрашила да говори публично за състоянието й, за да може други жени, живеещи в същия ужас да не „бъдат обект на присмех“.

„Това не е шега. Болестта е унищожила много бракове. Някои жени дори се самоубиват заради нея“, сподели Мария.

Синдромът на упорита сексуална възбуда е рядка нелечима болест, която се характеризира с продължаващо чувство на напрежение и болка в таза и вагиналните мускули. 

Жените, живеещи с този синдром, или са постоянно на ръба на оргазъм, но не го достигат до него, или пък не изпитват никакво удоволствие при самия секс. 

Според тях с това заболяване, оргазмите им няма нищо общо с удоволствието, което по принцип се изпитва при полов акт. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай