Младеж се запозна с родителите на любимата си и с ужас установи, че...

Младеж се запозна с родителите на любимата си и с ужас установи, че...

Това ме изяжда жив, споделя 21-годишният американец в Reddit

Срещата с родителите на любимата е неизбежно и изнервящо преживяване.

Но докато повечето младежи просто трябва да се подготвят за студените татковци и грижовните майки, героят на тази история останал изключително унизен, разбирайки, че вече познава един от родителите на приятелката си, при това доста интимно, пише The Sun.

"Това ме изяжда жив", признава 21-годишният американец.

В Reddit младият мъж разказва, че докато работел във фитнес, срещнал 40-годишна жена, която била доста младолика и изглеждала на не повече от 25. 

Майка отказа да отиде на сватбата на дъщеря си, причината шокира всички

"Тя прояви интерес към мен, покани ме на среща и правихме секс няколко пъти. След една от срещите ни тя каза, че не е правилно човек на нейната възраст да се среща с младеж на моите години и смених фитнеса", казва той.

И добавя, че след раздялата решил, че пътищата им повече никога няма да се пресекат. 

Две години по-късно обаче започнал да се среща с момиче, в което се влюбил до полуда. Веднъж тя го поканила на семейна вечеря, където той с изненада установил, че майка й е бившата му любовница от фитнеса.

"Преди два месеца срещнах семейството й за първи път и бях в шок. Все едно се шегуваха с мен. Имах връзка със самотна майка, а сега съм дъщеря й", споделя американецът. 

И за да бъде всичко още по-ужасно, се запознал и с бащата на приятелката си, който бил женен за майка й от 20 години.  

55-г. мъж се загаджи с 27-годишна, всички са в шок от последвалото СНИМКИ

След неудобната първа среща бившата му любовница, тайно от дъщеря си и съпруга си, го помолила да не разказва за връзката им, за да не излага семейството на риск. По думите й, дъщеря й също няма може да им прости и двамата ще трябва да се разделят. 

Сега младежът е в изключително неудобно положение, защото приятелката му го е поканила на празнична вечеря, а той няма основателна причина да й откаже.  

"Така че сега ще трябва да седя там на една маса и да се наслаждавам на вечерята с жената, с която имах връзка, нейния съпруг и дъщеря й, в която съм влюбен", посочва в заключение той. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!