logo

Майка отказа да отиде на сватбата на дъщеря си, причината шокира всички

Майка отказа да отиде на сватбата на дъщеря си, причината шокира всички

Татко каза, че се изнася от вкъщи и ще живее в хотел, докато мама не се подложи на терапия, споделя бъдещата булка

Майка отказа да отиде на сватбата на собствената си дъщеря. А когато бъдещата младоженка узна причините за решението й, остана в шок от чутото. 

Младата жена реши да сподели историята си с потребителите на форума WeddingBee, след като майката, която цял живот е обожавала, е решила да признае, че е влюбена в годеника й. Нещо повече, родителката най-безцеремонно заявила, че ако й се отдаде възможност, ще се поддаде на желанието си.

И заради това отказала да отиде на сватбата на дъщеря си. 

Момиче разбра за тайното увлечение на гаджето си и сложи край на 7-г. им връзка ВИДЕО

"Сгодена съм за прекрасен мъж, когото срещнах преди около две години. Имаме прекрасни отношения и дори не можех да мечтая за по-добър партньор", разказва бъдещата булката.

Тя отбелязва, че с годеника си често ходят на пикник сред природата. И към тяхната компания винаги се присъединявали и родителите й. През почивните дни любимият й понякога играел тенис с майка й и до този момент тя винаги насърчавала заниманията им на корта. 

"Тя каза, че никога не е била щастлива в брака си и че моят партньор я кара да се чувства така, както татко никога не го е правил", отбелязва бъдещата невеста. 

След като се съвзела от шока, тя се обадила на баща си и му разказала какво се е случило. "Тогава той каза, че се изнася от вкъщи и ще живее в хотел, докато майка ми не се подложи на терапия. Годеникът ми се отдалечи от мен и заради всичко това се чувствам ужасно", подчертава тя. 

Красавица подари на гаджето си тройка и нощта се превърна в кошмар

Трудното положение на булката предизвика вълна от съчувствие в мрежата. Голяма част от интернет потребителите се застъпват за нея и подлагат на безпощадна критика майка й. 

"Работата дори не е в това, че чувствата на майка ти са неправилни. Тя не е трябвало да ги споделя с теб. Ако е разбирала, че трябва да се дистанцира, е трябвало да го направи, без да обръща живота на хората около себе си с главата надолу", пише потребителка.

Според друга е очевидно, че майката има нужда от психологическа помощ. "Тя никога не е трябвало да ти казва за чувствата си", отбелязва тя.

"С това си поведение тя е разрушила отношенията ви. Съгласна съм, че сега трябва да се съсредоточиш над връзката с любимия си", подчертава авторката на друг коментар. 

Мъж разреши на жена си да му изневерява, последвалото го накара да...

Други участници във форума пък отбелязват, че бъдещата булка ще трябва да се примири с факта, че отношенията с майка й никога няма да бъдат същите. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай