logo

Младоженка преспа със свекър си, не е за вярване какво се случи после

Младоженка преспа със свекър си, не е за вярване какво се случи после

Оказва се, че това е най-малката беда за семейството на младия американец Джейк

Младеж на име Джейк реши да разкрие какво се крие в сърцето му на абонатите си в социалната платформа ТикТок. Американецът говори за огромната семейна трагедия, която го е сполетяла.

Жена отиде на среща с непознат и остана като гръмната, виждайки че срещу нея стои...

Джейк е открил перфектното момиче, буквално сякаш е излязла от сънищата му. Всъщност той е бил влюбен в нея още от училище и двамата излизат повече от 10 години. 

Джейк решил да представи своята избраница на семейството си и им заявил, че е решил да се ожени за красавицата. Родителите му одобрили избора му. 

Тогава Джейк решил да организира семейно пътуване. Той взел родителите си и момичето на мечтите си и заминали за провинцията. В този момент обаче нещо се объркало. Малко по-късно Джейк научил, че любимата му е спала с баща му по време на ваканцията. Но това далеч не е най-лошото, което застигнало младежа.

Може би този факт щеше да остане тайна, но се оказва, че девойката забременяла от бъдещия си свекър. 

Жена добави непознат към приятелите си във Фейсбук, последвалото е невероятно СНИМКИ

Джейк дълго време не е могъл да погледне любимата си, дори прекъснал контакт с баща си за дълго време. С течение на годините обаче Джейк е успял да прости н а родителя си.


"Сега имам спокойни отношения с баща си. Случилото се бе преди няколко години", добавя той във видеото към абонатите си. 

Постът в мрежата е събрал над 6 млн. гледания. Някои просто не могат да повярват какво му се е случило, а други директно започнаха да изказват съболезнования на Джейк, който излиза като герой в трагичната ситуация.

"Това е твърде отвратително, за да е истина", "Вие сте човек с добро сърце, аз никога повече не бих погледнал баща си", "Та то тя е можело да спи с баща ви през всичките 10 години, от къде сте сигурен, че не е", пишат потребители под виедото. 

Джейк обаче не отговаря на нито един коментар. Със сигурност дори това просто да разкаже историята си му е коствало много усилия./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!