logo

Жена добави непознат към приятелите си във Фейсбук, последвалото е невероятно СНИМКИ

Жена добави непознат към приятелите си във Фейсбук, последвалото е невероятно СНИМКИ

Въпреки че живеели в едно и също селце и имали общи познати, Джо и Матю никога не се били срещали

Любовта на живота може да се намери не само с помощта на услужливи приятели сватовници, но и през социалната мрежа. В това се е убедила 42-годишна дама от Уелс, която случайно добавила непознат мъж към списъка с приятелите си.

Няколко месеца по-късно тя има не само приятел, но и предан и любящ партньор. И невероятна история за връзката си, започнала с една покана за приятелство. 

През 2018 г. Джо Кели, самотна майка от малко селце в Уелс, преглеждала профила си в социалната мрежа през телефона, когато забелязала странно известие, пише Wales Online.

Чужденец спаси непозната от удавяне и се влюби в нея, а година по-късно... СНИМКИ

На екрана на устройството й излязло, че някой си Матю е приел поканата й за приятелство. Жената обаче нямала никаква представа кой е този мъж. 

Час по-късно тя получила съобщение от непознатия, който искал да знае коя е, защото също не я познавал.

"Вие не ме познавате и аз не ви познавам. Най-вероятно съм изпратила поканата за приятелство по погрешка, извинявайте", отговорила му смутено Джо.

Няколко дни по-късно обаче Кели отново си спомнила за Матю докато преглеждала профила си.

Евън намери стара СНИМКА на жена си, а когато се вгледа внимателно, направо онемя

В свой пост той пишел колко е важно да бъдеш честен и искрен и колко е трудно днес да намериш тези качества у партньора си.

Джо не останала безразлична към думите му, оставила коментар под поста, слагайки начало на връзката им. 

"Коментирах публикацията и от този момент започнахме да общуваме", споделя тя.

Матю й казал, че живее в същото селце и е много изненадан, че двамата никога не са се срещали. Все пак в селцето живеели само няколко хиляди души. Освен това имали и общи приятели.

"Това е лудост. Имаме едни и същи приятели, но никога не сме се срещали. Не че бях голяма купонджийка - през последните 10 години светът ми се ограничаваше до отглеждането на двете ми деца. Матю също има 12-годишна дъщеря и не е имал много социални контакти", разказва Кели. 

Ерген отиде на сватба като гост и си тръгна като съпруг, а младоженецът...

Един ден Джо не успяла да заспи и написала съобщение на Матю. Оказало се, че той също е буден и след половин час разговор в мрежата двамата си уговорили среща. Кели признава, че това е била най-хубавата нощна разходка в живота й.

"Просто седяхме в колата и разговаряхме. Хареса ми това, което чух. Станахме неразделни. Искрено усещах, че съм намерил своята половинка", добавя тя. 

Скоро Матю се разболял. Докато опитвал да се лекува с антибиотици, Джо взела нещата в свои ръце и започнала да се грижи за новия си приятел.

Жена отиде на сватбена фотосесия, за да помага на приятел фотограф, и остана като гръмната

"Казаха ми, че гърлото му е изключително подуто и се нуждае от операция. Ако не бяхме отишли ​​на лекар, кой знае какво можеше да се случи. Можеше да заспи и да не се събуди", разказва тя. 

Когато Матю се възстановил, успял много бързо да й върне жеста. Кели напипала бучка на гърдата си и започнала да се притеснява, че има рак. Мъжът я придружавал при всяко посещение при лекарите, докато не станало ясно, че тя е напълно здрава. 

"Чакането на резултатите беше най-тревожният момент в живота ми, но Матю беше до мен през цялото това време. Той ме увери, че какъвто и да е резултатът, той няма да промени нищо между нас", спомня си Джо. 

Влюбен мъж видя годеницата си без грим и от шок се озова в болницата с инфаркт СНИМКИ

"Не мисля, че без него щях да се справя с всичко това", признава тя. 

Въпреки всички трудности, връзката между Матю и Джо станала още по-силна и през 2020 г. той й предложил брак. Сега двамата с нетърпение чакат удобния момент, в който ще могат да се оженят. И планират покупката на нов дом, в който да заживеят след сватбата. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Gag

Gag 26.05.2021 13:02

Мега тъпотийте пишете хахахс

Централна Баня

Централна Баня 27.05.2021 1:02

Дали маската, е аксесоар, заедно с хавлията и дървените налъми и сапун по избор, в обществените минерални бани,/въпрос от едно предаване, с трите възможни отговора/

Кой

Кой 27.05.2021 15:28

Браво,че са се намерили