logo

Младоженец изрече фатална фраза и булката избяга от сватбата

Младоженец изрече фатална фраза и булката избяга от сватбата

Младата жена решила, че съпругът й се шегува, но истината бе съвсем различна

Сватбено тържество се превърна в ужасно разочарование за булката, след като пред всички гости младоженецът признал нещо, което унищожило всичките й надежди.

Младата жена се надявала, че това е шега, но фаталната фраза се оказала жестоката истина. 

Минути след церемонията младоженецът си разменял шеги с приятели. Приемайки поздравления и споделяйки емоциите си, той, сякаш на шега, произнесъл странна фраза.

Мъжът казал, че с удоволствие би се оженил за по-малката сестра на булката, но тъй като тя вече е омъжена, бил принуден да избере момичето, с което току-що се врекъл във вечна вярност. 

Подла колежка отмъкна гаджето й, но тя й отмъсти по уникален начин

Чувайки думите му, съпругата му изпаднала в шок. След като дошла на себе си, тя му заявила, че изобщо не харесва подобни истории. И помолила младоженеца да се извини и да заяви пред гостите, че казаното от него е невинна лъжа, просто неудачна шега.

Приятел на младоженеца обаче неочаквано обявил, че всичко, което току-що той изрекъл, е истина, която е известна на мнозина.

Неспособна да понесе истината, булката избягала от тържеството. С такси стигнала до дома на родителите си, където се отървала от булчинската рокля, като упорито игнорирала телефонните позвънявания на притеснените си родители. 

19-годишна предложи брак на по-възрастен бизнесмен! Той чу условията й и без да мисли много...

А когато младоженецът се появил на прага й, тя заявила, че ако за него брака е голяма шега, то и тя няма причина да гледа сериозно на нещата. И така бракът им приключил още на същия ден.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай