logo

Подла колежка отмъкна гаджето й, но тя й отмъсти по уникален начин

Подла колежка отмъкна гаджето й, но тя й отмъсти по уникален начин

Това бяха най-хубавите минути благодарение на едни разумно похарчените 75 долара, признава изоставената жена

Млада жена измисли хитър план как да отмъсти на своя колежка, изпращайки й букет цветя и любовна бележка с предложение за брак от новия й приятел.

Историята, посветена на едно "невероятно изпълнено отмъщение", предизвика огромен интерес сред потребителите. И не само заради блестящото изпълнение на плана, но и защото главната героиня е трябвало да "изпълни мечтата" на жената, която я е наранила.

Всъщност, сега ще разберете за какво точно става въпрос.

В началото всичко било повече от перфектно: главната героиня и нейният приятел били лудо влюбени един в друг, вярвали в светлото си съвместно бъдеще и дори не подозирали, че много скоро животът им ще се промени тотално.

Мъж хвана любимата си с друг в леглото и я накара да съжалява жестоко

А виновник за това била упоритата й и безскрупулна колежка, която била обзета от идеята да сложи край на щастливите й отношения.

За съжаление, съвсем скоро тя постигнала целта си и младият мъж, който доскоро се клел в любов на една, много бързо избрал друга.

"Всъщност тя знаеше много добре, че сме заедно от дълго време, но на всички казваше, че не й пука", признава измаменото момиче.

Малко по-късно се оказало, че двете дами не само работят заедно, но и имат много общи приятели. Дори и родителите им се познавали прекрасно. Но, за съжаление, дори това не спряло амбициозната жена да съсипе живота на колежката си. 

Мъж каза на шега на годеницата си "Знам всичко", а после се наложи да отмени сватбата

Изоставена по най-грозния начин, в главата на главната героиня започнал да зрее доста хитър план за отмъщение, който осъществила при първа възможност. 

Тя се досетила, че подлата й колежка очаква с нетърпение предложение за брак от новото си гадже. И решила да се възползва от този факт много разумно. 

"Изпратих й цветя, евтин пръстен и, разбира се, бележка с предложение за брак. Знаех, че тя ще бъде щастлива, но също така знаех, че това няма да трае дълго", пише отмъстителката. 

Както и предположила, колежката й останала във възторг от романтичното предложение.

"Започна да подскача от щастие, а всички около нея я поздравяваха. Всички освен мен, разбира се", пише още тя в поста си.

Ето защо не си струва да се занимавате с женен мъж

Когато "бъдещата булка" започнала с вълнение да набира номера на любимия си, бившата му се оттеглила с чувство за изпълнен дълг. А когато отново се върнала  в офиса, заварила колежката си обляна в сълзи.

По всичко личало, че новият й любим не е споделил радостта й и не е имал никакво намерение да се жени за нея.

Но на хитрата отмъстителка това не й било достатъчно. Приближавайки се до нея, тя се усмихнала победоносно и попитала кога ще бъде сватбата. Съкрушената й съперничка не издържала и, продължавайки да плаче, избягала от стаята. 

Алекс изпрати трогателен SMS на бившата си жена, но отговорът го остави без думи

"Това са бяха най-хубавите ми минути благодарение на едни разумно похарчени 75 долара", признава младата жена. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай