Младоженец жестоко наказа булката в разгара на сватбата (ВИДЕО)

Младоженец жестоко наказа булката в разгара на сватбата (ВИДЕО)

Легенди се носят за узбекската сватба  - празник с определени традиции и обичаи, които се предават от поколение на поколение. Младите хора преди брака трябва да извършат серия от ритуали, за да очистят тялото и душата.

Тържествената брачна церемония е предшествана от дни на сватосване, ден на годеж, сбогуване с родителите и приключва, както и в други страни, с пищно увеселение в ресторант. 

Изневерите на мюсюлманките и как са ги наказвали преди и сега

В ориенталските семейства обаче е прието, че винаги мъжът е главата и затова булката на тази сватба понесе унизително наказание, за една най-невинна шега с младоженеца.

Това се случва в разгара на брачната церемония, когато бъдещите съпрузи се гощават взаимно с ритуални сладки. Изглежда девойката изобщо не предполага какво ще я сполети за мимолетната ѝ палавост.

Всички митове са развенчани! Ето как всъщност живеят жените в Арабските емирства

Това скандално видео се разпространи моментално по популярните в Узбекистан Telegram-канали, информира uz.sputniknews и предизвика лавина от коментари. Вижте какво се случва на тази ориенталска сватба и споделете прогнозата си за бъдещето на това новоизлюпено семейство./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай

Аврора

Аврора 02.02.2019 13:09

Сербез-булка! Точно на сватбата, когато всяко нещо се смята за знак, тя да му прави евтини номерца, и то точно на съпруга - ми, кофти е! Да я връща там на майка ѝ и баща ѝ да я научат на поведение - това е!

Ива

Ива 02.02.2019 20:25

На мига обявявам че сватба няма. Щом тоя идиот не приема закачки и на този тържествен ден пред всички ме бие какво остава след това в къщи. Ще ме пребива от бой. Да си търси друга за боксова круша.

ДГД

ДГД 02.02.2019 20:33

Да булката има братя, които да му строшат ръцете!!!

Леля Николинка

Леля Николинка 02.02.2019 21:32

Това е "да" на узбекски

Мачо

Мачо 02.02.2019 22:26

Правилно я фрасна младоженеца.

Българин

Българин 02.02.2019 23:57

Благодаря на Бог,че съм се родил в бяла държава и в християнско семейство ,както и за това,че родителите ми са ме държали далече от средите на подобни оринталски примати!

taka e

taka e 03.02.2019 17:43

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

Соня

Соня 03.02.2019 18:12

Сватбата приключва на мига и бракът се анулира! Но девойката е трябвало повече да гледа и избира преди да си вземе за мъж такъв тъпанар и побойник! Мъж, който посяга да бие жени и деца не е мъж, а е душевен педераст! Такъв не бих го търпяла и една минута!

Мара

Мара 04.02.2019 8:40

Поредния комплексиран примат.

Анадола

Анадола 04.02.2019 8:41

Така се прави.Жената не е човек.Мачкай курвите.Ама с юмрук трябваше да я издъни.Таз малка курва кой знае след свадбата какви ще ги върши.

булка

булка 04.02.2019 13:15

Ето за това ни трябва Истанбулската конвенция, не заради историята от сватбата, а за тъпаците, които коментират. Да ми падне един такъв, ще се събуди с нож в гърлото.