Момиче излезе на 164 първи срещи в търсене на идеалния и накрая...

Момиче излезе на 164 първи срещи в търсене на идеалния и накрая...

Потребителката на Reddit сподели преживяванията си и разкри тайните на успешния брак

Жена срещна любовта на живота си и се омъжи, след като в рамките на две години излезе на 164 срещи.

В разделя "Ask Me Anything" потребителката на Reddit с никнейм stringaroundmyfinger сподели преживяванията си и разкри тайните на успешния брак.

На първо място, тя препоръча на мъжете да предприемат първата крачка и да канят жените на срещи, за да не останат сами.

Тези 4 неща от мъжкото тяло влудяват жените

"Не забивайте във фазата, в която просто постоянно изпращате съобщения. Ще спечелите и бонус точки, ако я поканите на среща по оригинален начин", пише тя.

Освен това тя съветва господата, когато поканят една дама на среща, да й задават въпроси.

"Няма да повярвате колко много момчета проявяват нулев интерес към живота ви. И не забравяйте за езика на тялото: усмихвайте се, навеждайте се към нея, променяйте изражението на лицето си, за да покажете, че я слушате активно", добавя тя.

На дамите пък stringaroundmyfinger казва да се вслушват в интуицията си. Тя споделя, че на срещата с бъдещия си съпруг, нещата са тръгнали по начин, напълно различен от всички останали срещи, на които е излизала до този момент.

"Всичко си дойде на мястото толкова лесно. Видях как всичко може да бъде по съвсем друг начин. 

Жените са луди по него: Идеалният мъж притежава тези 10 черти

На втората среща той призна, че отдавна не е харесвал някоя толкова много. На петата среща бяхме официално заедно и това не беше страшно. Бяхме във възторг, умът ми не го побираше колко лесно и просто е да бъдеш с правилния човек", посочва stringaroundmyfinger.

Жената споделя и списък с въпроси, които човек трябва да си зададе след края на срещата: "Как ви накара да се почувствате този човек?", "Страхувахте ли се да зададете определени въпроси или да разкриете истината за себе си?", "Налагаше ли се да се убеждавате, че това, което се случва, е правилно?". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Eva

Eva 05.12.2023 13:15

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

АТИЛА

АТИЛА 05.12.2023 20:40

Еми не е лошо туй нещо.Пък аз как се излъгах още от първата среща с моя страстен любим комшийското мъжко магаре му се наведох и ме оправи яката отзад.Направо у рая отидох и вече години така се радвам на ласките му.

Ееее

Ееее 06.12.2023 6:38

Мусайбе