logo

Тези 4 неща от мъжкото тяло влудяват жените

Тези 4 неща от мъжкото тяло влудяват жените

Всеки представител на силния пол ще попадне в полезрението на дамите, ако притежава...

Мнозина са чували думите, че за една жена външният вид на мъжа не е най-важното при подбора на партньор. Няма какво да се лъжем, това си е откровена измама.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме каква е възрастта, на която жените правят най-хубав и качествен секс. Споделихме ви и как да достигнете до оргазъм най-лесно и бързо.

Както има приказка „Те гледат, но и ние гледаме“. Естествено, че за да един мъж е повече от просто приятел за нас, той трябва да ни привлича физически.

Има няколко части от мъжкото тяло, които обаче действат като афродизиак почти на всяка жена. Мъж, който ги притежава, може съвсем да е спокоен, че без усилия ще впечатли поне на първо време представителка на нежния пол.

6 истини за съвместния живот, които бе добре да зная преди 10 години

Ето кои са тези 4 части, които просто подлудяват жените:

Широки и мощни рамене

Мощните рамене привличат безкрайно всяка жена. Тя си прави асоциация със сила, мъжественост и се респектира. Нещо такова може наистина да я подлуди.

Тясната талия

Всичките врели некипели, че жените си падат по сладки бирени мъжки коремчета и не им пречи мъжът до тях да не се грижи за себе си са пълни измислици.

Всеки човек е добре да се поддържа, а стегнатото коремче, дори и без плочки е много по-привлекателно от глобус с косъмчета по него, мисля, че всички ще се съгласим с това. Тренирайте – спортът е здраве все пак, а явно и начин да спечелите мадамите.

Дебеланка затвори устите на всички, които не вярваха, че заслужава толкова красив мъж

Чувствени и сочни устни

Много жени си признават, че като видят притежател на сочни устни въображението им просто започва да разиграва какви ли не палави сюжети. Тези мъже са асоциирани от женското подсъзнание с перфектни любовници и зверове в спалнята.

Спортно дупе

Няма жена, която да не гледа дупето на хората от противоположния пол. Всяка място по един поглед при всяка възможност. Ако притежавате хубаво и спортно дупе, което е стегнато, то повярвайте ни, вашата дама ще е на седмото небе.

Три черти, по които да разпознаем кръшкачите

Редно е да отбележим, че тук размерът не играе решаваща роля. Важно е физическото състояние на задните ви части. При мъжа бразилското дупе не е акцент, просто е важно да е спортно и стегнато./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за все