logo

Мъж разреши на жена си да му изневерява, последвалото го накара да...

Мъж разреши на жена си да му изневерява, последвалото го накара да...

След известно време той разбрал, че половинката му се е влюбила лудо в друг

Мъжът предложи на жена си да имат отворена връзка и съвсем скоро съжали жестоко за стореното. Горчивият си опит той сподели в Reddit.

В мрежата господинът разказва как искал да направи половинката си по-щастлива и й позволил да му изневерява, ако пожелае. Офертата му обаче вървяла с две условия: партньорката му не трябва да ражда от други мъже и да внимава сексът да е безопасен.

Той й казал още, че веднага щом пожелае, двамата отново могат да се върнат към моногамията, както и че не е длъжна да му разказва за увлеченията си. А той пък нямало да предприема нищо, за да разбере с кого му изневерява. 

Каква е идеалната разлика във възрастта между мъжа и жената

Тогава съпругата му споделила, че на работа има колега, с когото би искала да прекара малко повече време. Той й обръщал необходимото внимание, което тя отдавна не получавала от мъжа си.

След известно време авторът на публикацията разбрал, че жена му се е влюбила лудо в друг, разстроил се и се изплашил, че ще я загуби.

"Разбрах, че позволявам на най-прекрасния човек в живота си да изчезне. Затова започнах да се опитвам да запазя това, което имахме. Приготвях любимите й ястия, поддържах къщата чиста, изпълнявах поръчките й и вършех домакинска работа", пише той.

И признава, че именно тогава е разбрал какво липсва на жена му и защо тя се е съгласила на отворена  връзка. 

7 причини жените да изневеряват

За да спаси брака си, той предложил на любимата си да започнат всичко отначало, не спирал с опитите да поправи нещата помежду им, но тя му заявила, че вече не чувства привличане и емоционалната им връзка е прекъсната.

Така двойката се озовала на ръба на развода и решила да се обърне към психолог, който да им помогне да се справят с чувствата си. 

Интернет потребителите не останаха безучастни към историята на мъжа и не спират да му дават съвети. Те препоръчват да се подложи на индивидуална психотерапия и да разбере какво иска той самият.

"Трябва да намерите психолог и да работите с него индивидуално. Съсипал сте брака си и не знаете защо сте го направили", пише един от потребителите. /jenata.blitz.bg  

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!