logo

Мъжете дори не подозират: 6 женски страхове в леглото, които не си признаваме

Мъжете дори не подозират: 6 женски страхове в леглото, които не си признаваме

Когато сексът престана да бъде тема табу и започна да се обсъжда свободно в обществото, започнаха да се появяват качествените аспекти на половия акт.

Сексуалната революция ни донесе много категорично важни предимства: безплатно право да контролирате тялото си, достъпна контрацепция, възможност за аборт. Въпреки това, дори и най-ярката промяна рядко не крие капани.

Когато сексът престана да бъде тема табу и започна да се обсъжда свободно в обществото, започнаха да се появяват качествените аспекти на половия акт. 

И така, от какво се страхуват най-често жените в леглото? Прочетете тук:

Жените се страхуват да изглеждат неумели

Много жени признават, че се страхуват да изглеждат като тромава девица в леглото. Но можем да кажем на това, че не са много мъжете, които са 100% уверени в своите сексуални способности. Всъщност те изпитват един и същ страх, колкото и да са измамливи.

Жена хвана любимия си в изневяра по малък детайл в снимка

Жените се страхуват да изглеждат непривлекателни

Често жената не е уверена в красотата и съвършенството на тялото си. Най-доброто нещо, което може да се посъветва тук, е да осъзнаете, че ако един мъж ви иска такава, едва ли ще очаква, че някоя друг ще е в леглото.

Жените се страхуват да бъдат по-лоши от "бившата" му

Жената се страхува да не бъде сравнявана с бившата му. Мъжете също се страхуват от това и не по-малко от нас. Дори не се съмнявайте.

Жените се смущават от телесните си миризми и звуците, които издава по време на секс

Жената се срамува от естествените миризми и звуци на тялото си. Но по време на секс, самите звуци, които в обикновения живот ни изглеждат отблъскващи, се възприемат от мозъка, напротив, като много вълнуващи. Заедно с потта, феромоните се освобождават от апокринните жлези, което ви позволява да почувствате още по-голяма връзка с партньора си.

Тайните за аналния секс паднаха: Ето какво чувстват мъжете и жените докато го правят (СНИМКИ 18+)

Жените се срамуват, ако не винаги получават оргазъм

Жената се притеснява, че няма да може да изпита оргазъм, и се обвинява за това. На свой ред тези преживявания допълнително я отдалечават от върха на удоволствието. В този случай си струва, първо, да спрете да мислите, че нещо конкретно не е наред с вас - по-скоро с вашия партньор. На второ място, включете се в пробуждането на вашите собствени ерогенни зони и се фокусирайте върху клиторната стимулация по време на секс./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!